Здравейте!
Моля ако може някой да помогне със съвет за подходяща дата за операция на Млечна жлеза.
Момичето е на 19г. Със слънце в 12 дом е и се е насочила да учи фармацевтика, но 2018г не беше приета за желаната специалност и смята да опита пак през 2019г. Казвам го защото съм чувала, че със слънце в 12 дом е добре да се занимаваш с медицина за да Не се занимава медицината с теб.
Аз съм с много малко познания по астрология, но виждам че с влизането на Транз. Плутон в 8 дом и започват здравни теми.
На 21.11.18г. вадене на 4 мъдреца (не поникнали) с операция с пълна упойка. Причината е да не разместят останалите зъби, които с помоща на брекети са подреждали години на ред.Тогава Тр. Плутон е точно на коспидата на 8 дом опозиция натална Венера.
Тя е с нат. Плутон в 6 дом, а 6 дом и е в Скорпион.
В момента Тр. слънце й е в 8 дом и Меркурий скоро от 18.01. ще влезе в 8 дом също. Чувала съм че когато тр. слънце ти влезе в 8 дом е добре да се правят изследвания, защото осветява проблемните, но не знам дали е добър период за операция.
Родена е на 25.05.1999г. в гр. Шумен в 7:40ч.
Момичето е дъщеря на моя приятелка. Моля за съвети за подходящи дати до края на Февруари най-много.