https://astroamor.wordpress.com/
Скарлет много ги разбира тия работи, макар че веднъж я хванах как беше дописала някои нещица с прогноза за бедствия, след като вече са се случили, а отгоре над статията си стоеше датата когато я е пуснала- преди бедствията, и която по случайност я бях чела и запомнила
Отдолу пише: Повече за автора можете да прочетете тук. За дневното разположение и влияние на планетите можете да четете във фейсбук профила – тук.
Кликвам -тук, ама нъцки - нали ме блокира във фейса преди години, заради политическите си пристрастия към бибитко, за които нямам против, стига да не плюе така напоително този преди него- другаря Станишев, защото по негово време не е успяла да си реализира сестринските частни (и нереално скъпи) услуги. За последното пък попаднах (пак случайно) на нейно запитване в един форум, правила е допитване за елекция, като самата тя си е тълкувала избрана от нея дата за стартиране на бизнеса, което ще рече, че сама се е прецакала с невежеството си, след като видях картата и разсъжденията по нея. А и един астролог , професионален при това, трябва да е обективен и надпартиен! Мен преди години ме оплю в един форум, без изобщо да ме познава, само като видя, че съм слънчева везна- мразела везните, понеже на младини била влюбена в младеж от този знак, който я отсвирил...