Сафо, за здравния статус на натива, на който си поставила картата:
- АСЦ Стрелец, Юпитер в Риби съвпад К4, неаспектиран, Слънце квадрат АСЦ,СЛВ, Нептун, Луна съвпад с АСЦ
-К6 Телец, Венера Овен (-) в 4-ти (+), диспозитор Марс Водолей, 2-ри, квадрат Уран, с рецепция, квадрат Сатурн Рак, в 8-ми, опозиция Плутон
-К8 Рак, Луна Стрелец, перегрин, но със силен диспозитор Юпитер Риби, в 1-ви (+), тригон У6 Венера (+), куинконкс Сатурн в 8-ми, квадрат Слънце,съвпад Нептун, секстил Плутон
Когато огнения елемент има отношение към здравето и е наранен, има склонност към възпаления, инфекции, обриви по кожата и лигавиците, повишена киселинност, остро протичащи заболявания, белези, наранявания; болести свързани с черния дроб, жлъчката, главата, сърдечни смущения. Тук Юпитер е силно поставен и компенсира с енергията си, а това че е неаспектиран и е съвпад с ИЦ, като управител на 1 и 4, показател за наследствени заболявания, хормонални и/или такива, които са в следствие натрупвани дълго време от възмущение и други емоционални състояния.
-К12 Скорпион, Марс Водолей, перегрин, 2-ри дом, няма достойнства, квадрат с Уран и рецепция, Сатурн Рак в 8-ми дом
Връзката на Марс и Сатурн с 8-ми, 6-ти, 12-ти домове по принцип е показател за неблагоприятни резултати. Луната в тази карта е Хилег и има връзка с 8ми дом, но добрия аспект с у6-ти и силния управител на АСЦ и Светилата, според мен помагат на натива да оцелява в трудни ситуации ( ук8 Луна Стрелец с тронов Юпитер и съвпад с ъгъл)
Тук понеже са наранени у 6 Венера в Овен, у12 Марс във Водолей, знаците Овен и Водолей може да покажат органите, които са засегнати или неговата част.
За инциденти:
- Тук преобладават стихиите Вода/Огън, няма баланс нито със Земя, нито с добре поставен Сатурн
-Юпитер държи Светилата и АСЦ, силен, но неаспектиран
-Луна полуквадрат Марс
-Марс квадрат Уран,
но пък Меркурий, внася глътка свеж въздух тук
Ще се опитам да направя предположения около тупа инцидент- може да е следствие глупост , заради грешка на друг или да е защитавал друг, да е бил на мястото на друг, запалителен инцидент, намеса на финанси. Годините, които са били критични към момента : 19, 21, 27, 31, 36.