по Нова телевизия-сутрешен блок, даваха сателитна снимка на въпросният склон през 2004 е бил изцяло гора,без къщи и след 10 години има само къщи,гората е изсечена и всичко е незаконно присвоено,за какви кокошки иде реч :91:
за такива кокошки, като мене
що не съборят кооперацията, която вдигнаха на общинска детска площадка пред лицевата страна на нашия двор- оставиха ни само за гаража и входната врата свободно място, по план кооперацията е на 4 етажа с гаражи, те я вдигнаха на 5 етажа, че и тавански етаж построиха, а след като я построиха не възстановиха отводните шахти, които поемаха дъждовната вода от наклонената улица, която стигаше до нашата ограда, сега водата от дъжда от улицата и този от отточната тръба на кооперацията подкопа оградата и се стича в нашия двор, в мазата ни избива вода при по-силен дъжд, приземният етаж смърди на мухъл и е негоден за обитаване- писала съм толкова жалби още преди да започне строежа, но резултат- нулев!
Този, който строи кооперацията отдавна го гръмнаха в джипа му насред пътя, но мене какво ме грее това, като ми разсипа бащиния дом...