Пролетно слънцестоене! Да ни е честито!Да си пожелаем само оптимистични и позитивни неща за следващите 3 месеца !
Пролетно слънцестоене! Да ни е честито!
Познавам лично човек на 59 г., който излекува едностранна бронхопневмония само с класическа хомеопатия, витамини, мед от магарешки бодил, лечебен чай (чаят на снимката е уникален и много помага)!
Цитат на: strelicka в Март 20, 2020, 07:47:27 amПролетно слънцестоене! Да ни е честито! Такова животно няма! Има пролетно равноденствие, да ни е честита пролетта!https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BB%D1%8A%D0%BD%D1%86%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B5%D0%BD%D0%B5
е вече има ха-ха,ум и цикъл не ти ли дойдат на време не ги чакай знам,че е равноденствие ,ден / нощ, като продължителност са равни
Цитат на: strelicka в Март 21, 2020, 07:14:32 pmе вече има ха-ха,ум и цикъл не ти ли дойдат на време не ги чакай знам,че е равноденствие ,ден / нощ, като продължителност са равни Ние те разбрахме Важното е, че има слънце, щото сега като започнат да се увеличават случаите с вирус, ще ни е по-лесно да останем нормални
Цитат на: Papy в Март 21, 2020, 10:34:30 pmЦитат на: strelicka в Март 21, 2020, 07:14:32 pmе вече има ха-ха,ум и цикъл не ти ли дойдат на време не ги чакай знам,че е равноденствие ,ден / нощ, като продължителност са равни Ние те разбрахме Важното е, че има слънце, щото сега като започнат да се увеличават случаите с вирус, ще ни е по-лесно да останем нормалниА астролочно кога ще спрат? Или може би ще продължи вечно?
А при каква Луна започна? Не съм обърнал внимание на това.