wiserneuron,определена дата ли трябва да се зададе?
Какво се е случило на 15.10.2012г.?Родена съм на 15.02.1970г.11:35ч.София.
Какво ще се случи на 13.05.2020г?
Отворих темата да тестваме наталните суми, но може и да се пробват и събитията.
Относно 15.10.2012г:
Венера и Луна са далеч... значи имаме Адмет и Посейдон, по-късно се "включват" и Зевс, Хадес, Аполон и Вулканус... Определено е лошо събитие, ако трябва някак си да го опишем най-много прилича на тази формула:
AD/PO = AP/VU = ZE = HA
AS/PO = SU/MC = AD = ZE
Адмет е с Марс... значи, превода на формулите е:
AD/PO(с абсурдни разбирания) = AP/VU(там където има много голяма широта, бизнес) = ZE(огън и целенасочено) = HA(страдание)
AS/PO(разни хора с определени идеи) = SU/MC(и етерното, не само физическото тяло) = AD(изпитва огромна тежест) = ZE(и пресиране заради външна намеса)
Определено става върпос за лошо събитие, ако не е пожар, то това са хора или човек с тежки(неправилни,грешни) разбирания (AD/PO и AS/PO), който целенасочено(ZE) те кара да страдаш(HA), и нарушава структурата на тялото ти(SU/MC), затова и си го запомнила, защото е докоснало MC-то.
Това е изгаряне от огън, пожар, вероятно причинен от други хора, които са го направили нарочно.За тази дата 13.05.2020г не ми се иска да смятам напред във времето, не съм поглеждал нищо, мисля си че нека нещата да се подреждат сами.
Интересно ми е до колко "резултата" се доближава до това, което се е случило на 15.10.2012.