Автор Тема: Съдбовна среща  (Прочетена 11025 пъти)

kalina_1986

• Гост
Съдбовна среща
« -: Юни 21, 2020, 10:56:10 am »
 :)
« Последна редакция: Септември 10, 2020, 10:59:29 pm от kalina_1986 »

Ali_Lun

• Hero Member
  • Публикации: 1154
Re: Съдбовна среща
« Отговор #1 -: Юни 22, 2020, 10:32:43 am »
Аз ако съдя само по синьото и червенето като аспекти,при първата карта се вижда,че няма потенциал,а при втората поради повечето синьо,тоест по - добрите аспекти между планетите би трябвало да се сочи за повече потенциал.

kalina_1986

• Гост
« Отговор #2 -: Юни 22, 2020, 01:26:49 pm »
Благодаря ти!
Ще се радвам и ако някой друг изрази мнение.  :)

Om

• Sr. Member
  • Публикации: 365
« Отговор #3 -: Юни 22, 2020, 04:54:36 pm »
По-добре първо кажи дали мъжът се интересува от теб, пък после ще мислим дали срещата е съдбовна.

kalina_1986

• Гост
« Отговор #4 -: Юни 22, 2020, 05:05:22 pm »
:)
« Последна редакция: Септември 10, 2020, 10:59:51 pm от kalina_1986 »

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1919
« Отговор #5 -: Юни 22, 2020, 05:31:39 pm »
Втората среща случайна ли е била или уговорена предварително?

Според мен, без да претендирам за 100% точност истинските съдбоносни срещи не са чак толкова много и са отразени в личните ни карти, има активиране и на Вертекс/Антивертекс.

Kleo

• Full Member
  • Публикации: 204
« Отговор #6 -: Юни 22, 2020, 08:43:19 pm »
А за съдбовно може ли да се счита съвпад на транзитен Сев.възел с нат. вертекс?

kalina_1986

• Гост
« Отговор #7 -: Юни 22, 2020, 09:45:18 pm »
За мен възлите носят голяма съдбовност.
Южния  се активира при срещи с хора от миналото или предишни животи, а Северния е с насоченост към Бъдещето.

romantica

• Hero Member
« Отговор #8 -: Юни 22, 2020, 09:57:25 pm »
А за съдбовно може ли да се счита съвпад на транзитен Сев.възел с нат. вертекс?

Според мен, да.

Цитат
Робърт Хенд за вертекса: „съдбоносни“ или „кармични“ срещи:

„В картите, включени в разглеждането на случаи, ще забележите чувствителна точка, наречена вертекс.
Вертексът означава „съдбоносни“ или „кармични“ срещи. В това имам предвид натъкване както на хора, така и на обстоятелства, над които човекът изглежда няма никакъв съзнателен контрол, срещи, които сякаш са обречени. Обикновено такива срещи оказват въздействието да трансформират живота и да променят курса му. Отношенията, при които е налице силна връзка по вертекса, оказват силен ефект върху живота на замесените индивиди.

Срещите, указвани от вертекса, не е задължително да са отрицателни. Те просто са важни и притежават качество на съдбовност. Аз открих, че домът, зает от вертекса, обикновено от пети до осми, идентифицира сферата от опита, която ще бъде най-значима за родения с оглед на цялостната му съдба. Планетите, аспектиращи вертекса, най-мощно чрез съвпад или опозиция, показват видовете енергии, които ще влияят на съдбата на човека...

Но какво е вертексът, астрономически казано, и как се изчислява? Вертексът е градусът от зодиака, който е точно на запад от нативуса в момента на раждането и на рожденото място. Технически това е пресечната точка на големите кръгове на еклиптиката и на нулевия вертикал на запад за времето и мястото на раждане. Налице е също и точка, наречена „анти-вертекс“ на изток, която е в точна опозиция на вертекса в зодиака...”

Om

• Sr. Member
« Отговор #9 -: Юни 22, 2020, 10:41:09 pm »

Ситуацията е много комплицирана.

Това означава ли, че той не се интересува от теб, а най-много да те иска временно?

Толкова много жени живеят с фантазии.

Om

• Sr. Member
« Отговор #10 -: Юни 22, 2020, 10:42:31 pm »
Хората, които могат са разчитат такива карти, би трябвало да видят дали и колко се интересува от мен.  ;)

Хората, които разбират от астрология трябва да знаят, че за съдбовни срещи трябва да се гледат транзитите и синастрията.

starinthenightsky

• Hero Member
  • Публикации: 1640
    • Beauty explorer
« Отговор #11 -: Юни 23, 2020, 02:23:58 pm »
И що е то ... съдбовна среща ? Да не е тая ...яли, пили и се веселили и заживели щастливо ? Всяка значима връзка е съдбовна, независимо дали ни гощава с мед или ни нагарча.
Всякакви компликации изчезват като с вълшебна пръчица, ако двама души имат съвместен път. Затова "комплицирано е" е вид илюзорно самоуспокоение, защо нещо не се случва както го желаеш. Самозаблуда.
« Последна редакция: Юни 23, 2020, 02:26:55 pm от starinthenightsky »

kalina_1986

• Гост
« Отговор #12 -: Юни 23, 2020, 02:49:16 pm »
И що е то ... съдбовна среща ? Да не е тая ...яли, пили и се веселили и заживели щастливо ? Всяка значима връзка е съдбовна, независимо дали ни гощава с мед или ни нагарча.
Всякакви компликации изчезват като с вълшебна пръчица, ако двама души имат съвместен път. Затова "комплицирано е" е вид илюзорно самоуспокоение, защо нещо не се случва както го желаеш. Самозаблуда.
Яли, пили и се веселили е много, много далеч от истината.  ;)

romantica

• Hero Member
« Отговор #13 -: Юни 23, 2020, 04:02:16 pm »
При първата среща имах съвпад на транзитен ЮЛВ с натална Венера и Пълнолуние върху натална Венера

Имала ли си усещане, че си срещнала своята сродна душа, че си го познавал/а вече?
Около работа ли са се развили отношенията? За мен отношенията тук не са изцяло насочени в личностната сфера.
ЮЛВ, Венера, Пълнолуние... явно е трябвало да се случи. Нещата към приключване ли отиват?

Според мен около Пълнолунието през м. юли е възможна отново среща.

За връзка само по събитийна карта ми се струва странно да се определи. Ако ще се стартира такава то задължително ще е посочено някъде в картите ви.

romantica

• Hero Member
« Отговор #14 -: Юни 23, 2020, 05:12:46 pm »
Ако и двамата сте свободни, и не сте във връзка/брак и няма друга съществена причина може да опиташ... Иначе рискуваш цял живот да се питаш, "ами, ако...".

Нещата, които не са обикновени и случайни доста често са съпроводени с трудности и изпитания, само по този начин душите се развиват.

Късмет и да бъде най-доброто :)