Автор Тема: Съдбовна среща  (Прочетена 11039 пъти)

kalina_1986

• Гост
Re: Съдбовна среща
« Отговор #15 -: Юни 23, 2020, 05:36:52 pm »
Благодаря ти, romantica!  :-*

starinthenightsky

• Hero Member
  • Публикации: 1640
    • Beauty explorer
« Отговор #16 -: Юни 23, 2020, 06:45:02 pm »
Яли, пили и се веселили е много, много далеч от истината.  ;)

Подвъпросът ми е какви са твоите очаквания, желания по отношение на съдбовна среща ? Съдбовните срещи не гарантират хепиенд. Съдбовни се наричат, защото са в състояние да ти променят курса на живота и това не включва само да се омъжиш/ожениш за някого.
Когато човек иска намира начин, средства, в противен случай търси оправдания, извинения. И за това не ти трябва позволение от астрологията. В случай, че в реалния живот де факто с оглед условия, обстоятелства, отношението на този мъж спрямо теб, трудно виждаш потенциал в тази Ваша среща.
Нищо не е сложно, ако двама души се обичат, държат един на друг и искат да са заедно. Непреодолимите трудности, липсата на синхрон между двамата души, може да са индикация, че от тая шапка заек надали ще изскочи.
« Последна редакция: Юни 23, 2020, 06:48:01 pm от starinthenightsky »

maimunka365

• Hero Member
  • Публикации: 998
« Отговор #17 -: Юни 23, 2020, 06:54:37 pm »
Яли, пили и се веселили е много, много далеч от истината.  ;)

Подвъпросът ми е какви са твоите очаквания, желания по отношение на съдбовна среща ? Съдбовните срещи не гарантират хепиенд. Съдбовни се наричат, защото са в състояние да ти променят курса на живота и това не включва само да се омъжиш/ожениш за някого.
Когато човек иска намира начин, средства, в противен случай търси оправдания, извинения. И за това не ти трябва позволение от астрологията. В случай, че в реалния живот де факто с оглед условия, обстоятелства, отношението на този мъж спрямо теб, трудно виждаш потенциал в тази Ваша среща.
Нищо не е сложно, ако двама души се обичат, държат един на друг и искат да са заедно. Непреодолимите трудности, липсата на синхрон между двамата души, може да са индикация, че от тая шапка заек надали ще изскочи.

И аз си мисля така, но все пак има и период на напасване на характери, който понякога може да трае с години. Но само когато вече има реална връзка.
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #18 -: Юни 24, 2020, 07:59:37 am »
Ами ако и двамата души са женени?

Когато срещнах този човек му предстоеше сватба след няколко месеца, а приятелката му беше бременна.
Затова казвам, че не е никак просто. И каквото и да изпитва човек, понякога нещата са просто обречени.
Но ей така, по ретроградна Венера ме загложди... дали се е виждало нещо там, на оная първа среща.
Но нищо де... ще ми мине... пак...
При първата среща имах съвпад на транзитен ЮЛВ с натална Венера и Пълнолуние върху натална Венера.
Ситуацията е много комплицирана.
Втората среща да, беше уговорена.

връзката юлв/друг/-венера-винаги носи усещането за нещо близко,познато,преживяно, но непреключило
венера винаги се свързва с взаимоотношения,връзки,симпатия,любов,споделяне на нещо общо,подаръци,подръжка
на пръв поглед венера обещава зона на комфорт в сферите,асоциирани с нея,но тя има дълг към човека с юлв
взети преди ,в миналото,при минала среща обещания,обстоятелства,които не е изпълнила
юлв е направил нещо в миналото за венера,нещо много хубаво,направил те е щастлива,
може да е било романтична любов,която не се е осъществила,защото е трябвало да направиш избор,била си вречена на друг
и човека с юлв е жертвал чувствата си ,сега ти изпитваш същото,като него,невъзможност да сте заедно, енергията тече обратно към човека с юлв
подсъзнателно ,човека с планетата усеща,че трябва да направи нещо за юлв,дължи му го и сега връща св.дълги така нещата приключват
затова връзките юлв-планета са свързани с жертви и загуби,трудни за преживяване,никой не обича да губи
ставаш заложник на стари нерешени проблеми,болезнени, дисбаланс,който трябва да се уравновеси
и затова юлв прекратява незапочнати отношения,обвързан е,бъдещ баща за да не се увеличи този дисбаланс
този копнеж е неосъществим и причината е може би направен твой избор в миналото
той посъветва ли те нещо,което ти е трудно да приемеш
« Последна редакция: Юни 24, 2020, 08:11:52 am от strelicka »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #19 -: Юни 24, 2020, 10:06:33 am »
За мен възлите носят голяма съдбовност.
Южния  се активира при срещи с хора от миналото или предишни животи, а Северния е с насоченост към Бъдещето.
и възлите, и порталът на съдбата (Вертекс), и Сатурн, но всичко това се търси като транзити в натала и при синастрия
При тр. Нептун , Юпитер и Хирон в точен съвпад с моя вертекс имах среща с човек с АС в същия знак и градус, по същото време тр Сатурн ми беше на АС
Срещата нямаше продължение, за наше общо добро- всичките мои планети аспектирани от негов Сатурн и обратно, като част от тях са квадрати
Определено след това смених курса на живота, от човека ми остана горчив спомен, че ме е лъгал толкива много в продължение на месеци по скайп, но и много мои хубави стихове :)
« Последна редакция: Юни 24, 2020, 10:09:08 am от akruks »

Kleo

• Full Member
  • Публикации: 204
« Отговор #20 -: Юни 24, 2020, 10:29:58 am »
Аз имах съдбовна среща, която ми преобърна живота при точен съвпад на тр. северен възел с вертекса и южен с Парса , но с орбис 3 градуса. Много силно преживяване. В комплекс със затъмнение, първото по оста пак козирог.

starinthenightsky

• Hero Member
    • Beauty explorer
« Отговор #21 -: Юни 24, 2020, 11:05:58 am »
Единственото, което търся е обяснение. Защо срещнах този човек, с който чувствам такава близост и който така силно обсеби мислите ми, при положение, че всичко е било обречено от самото начало.

Картата на първата среща представлява само на фона на какви обстоятелства сте се срещнали. Защо това те касае толкова лично, как тази карта си кореспондира с твоята рождена. Събитийната карта е с изгряващи Риби. С две думи вашата среща и е "тръгнало" по символиката на Нептун или на Юпитер в Скорпион - с неясни параметри, блокирана инициатива, действия, неясноти, тайни, скрити неща, заблуди, търсене на скрит смисъл, перспектива. С ретрограден Сатурн в Козирог в кулминация и Венера в Дева в седми, надали е била много задушевна, по-скоро резервирано-служебна, любезна. Везни и Овен като символични управители на оста на взаимоотношенията, не управляват дом, а са заключени в 1 и 7 дом, т.е. има затруднения по тази ос и символика в обстоятелствен план в тази събитийна карта.   
« Последна редакция: Юни 24, 2020, 11:10:06 am от starinthenightsky »

kalina_1986

• Гост
« Отговор #22 -: Юни 24, 2020, 11:59:31 am »
Единственото, което търся е обяснение. Защо срещнах този човек, с който чувствам такава близост и който така силно обсеби мислите ми, при положение, че всичко е било обречено от самото начало.

Картата на първата среща представлява само на фона на какви обстоятелства сте се срещнали. Защо това те касае толкова лично, как тази карта си кореспондира с твоята рождена. Събитийната карта е с изгряващи Риби. С две думи вашата среща и е "тръгнало" по символиката на Нептун или на Юпитер в Скорпион - с неясни параметри, блокирана инициатива, действия, неясноти, тайни, скрити неща, заблуди, търсене на скрит смисъл, перспектива. С ретрограден Сатурн в Козирог в кулминация и Венера в Дева в седми, надали е била много задушевна, по-скоро резервирано-служебна, любезна. Везни и Овен като символични управители на оста на взаимоотношенията, не управляват дом, а са заключени в 1 и 7 дом, т.е. има затруднения по тази ос и символика в обстоятелствен план в тази събитийна карта.
Не се бях сетила да направя синастрия с рождената ми карта. Благодаря за идеята!
« Последна редакция: Юни 24, 2020, 12:15:22 pm от kalina_1986 »

Om

• Sr. Member
  • Публикации: 365
« Отговор #23 -: Юни 24, 2020, 04:37:25 pm »

Единственото, което търся е обяснение. Защо срещнах този човек, с който чувствам такава близост и който така силно обсеби мислите ми, при положение, че всичко е било обречено от самото начало. Права си, че съм се примирила и че съм се жертвала. Така го чувствам.
Просто любопитството ме загложди.  :)

Защото не си получила усещане за любов от баща си. Защото си се чувствала пренебрегната от родителите си.
Ти си фантазираш цялата ситуация.
« Последна редакция: Юни 24, 2020, 04:41:14 pm от Om »

Om

• Sr. Member
  • Публикации: 365
« Отговор #24 -: Юни 24, 2020, 05:25:24 pm »
Всяка жена ли, която е изпитвала веднъж в живота си такава любов има проблем с баща си?

Това не е любов, а фантазия. Вие спали ли сте изобщо?

kalina_1986

• Гост
« Отговор #25 -: Юни 24, 2020, 05:32:20 pm »
Всяка жена ли, която е изпитвала веднъж в живота си такава любов има проблем с баща си?

Това не е любов, а фантазия. Вие спали ли сте изобщо?
Защитен механизъм-интелектуализация. За теб става въпрос.
Извинявай, но това не е форум по психология.

starinthenightsky

• Hero Member
    • Beauty explorer
« Отговор #26 -: Юни 24, 2020, 08:07:57 pm »
Спането не е необходимо да е любов  ;D

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #27 -: Юни 24, 2020, 08:22:46 pm »
Аз се научих да бъда търпелива и смирена.
Единственото, което търся е обяснение. Защо срещнах този човек, с който чувствам такава близост и който така силно обсеби мислите ми, при положение, че всичко е било обречено от самото начало. Права си, че съм се примирила и че съм се жертвала. Така го чувствам.

смирен ли си не търсиш обяснение,приемаш случилото се и продължаваш,не си обсебена,не циклиш с въпрос защо :)
поздрав за теб https://www.youtube.com/watch?v=js8GzKre6Fw

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #28 -: Юни 24, 2020, 08:46:47 pm »
Защитен механизъм-интелектуализация. За теб става въпрос.
Извинявай, но това не е форум по психология.

Пък и да беше, от теб зависи дали ще позволиш на някой да те тормози и дали ще отговаряш

kalina_1986

• Гост
« Отговор #29 -: Юни 24, 2020, 09:14:31 pm »
Аз се научих да бъда търпелива и смирена.

смирен ли си не търсиш обяснение,приемаш случилото се и продължаваш,не си обсебена,не циклиш с въпрос защо :)
поздрав за теб https://www.youtube.com/watch?v=js8GzKre6Fw
Благодаря, strelichka! Много подходяща песен си избрала.  ;)