Чувствах се отлично преди Пълнолунието, на Пълнолунието (вчера) и днес също. Някак си много, много пълноценно, щастливо и ентусиазирано се чувствам тези три дена. Дали заради Луната, дали заради хубавото време, или пък си преодолявам депресията, не знам.
Тази лунация ми попада в 4-ти дом. Позачистих си някои неща у дома, оправих някои бъркотии, по Дева. На Пълнолунието цял ден се разхождах с приятелка и много добре изкарахме. Дълга разходка, но и развлечения, пробване на очила и аксесоари, просто много хубаво и женско си изкарахме.
Днес пък си правих леки домашни козметични процедури и пак свърших някои домашни работи. Лунацията ми е в сравнително широк съвпад с нат. Марс, локиран и той в 4-ти, и е У6 (рутинни работи, чистене, спорт) и У11 (приятели).
Асцендентът на лунацията е в сравнително широк съвпад с нат. Венера, у5 (интерцепция), у12. Тран.Марс се е разминал с нея и явно тия дни е имало съвпад. Верно един сладур доста ми привлече вниманието и го мисля доста.
Лунацията също е в сравнително широка опозиция с нат. Сатурн, който се намира в 10-ти и е У10, У9, У8. Тук нямам идея какво тълкувание да направя, но е факт, че 1 ден преди Пълнолуието приключих един много дълъг, три дневен тренинг, койо ми е доста важен за работа и чакам резултатите дали съм преминала изискванията за понеделник (утре).
Сори, ако стана много дълго.
Усмивки и приятна вечер!