На мен ще ми откажете ли астрологична консултация срещу 1000 лв , Ом, Стар, Ребека, защото синастрично не ме харесвате и не вибрирам на вашето мислене ?!
Значи не е въпроса в това дали ще откажеш или не консултация, заради синастрия. Защо толкова буквално го разбираш ? Просто исках да кажа, че както и за всяко нещо допирните точки, са това което поражда отношение и разбиране. И на някой стилът на консултиране на някой астролог, който е следствие на неговия темперамент, начин на мислене, просто може да не му допадне и това няма нищо общо с неговия професионализъм. Някой може да търси астролог, който да му каже как да си отработи еди кое си, друг за да му обясни за минали животи. И за това няма много да му помогне астролог, за който кармичната астрология е празни приказки или не разглежда астрологията през призмата на астропсихологията.
Един човек, който отива на астрологична консултация, се предполага че не разбира или поне малко от астрология. Затова оценява на първо място астролога като излъчване, начин на мислене, светоглед, подход, човешки качества. И ако някой не му допада стилът на даден астролог от тази чисто човешка гледна точка, то вероятно и като астролог няма да му хареса.