Мда, смъртта на танзанийския, колко неочаквано, оправдаването на Астра, колко очаквано, пленум на китайската партия, след която се въвежда точкова система за послушание - кучето ти лае, падат ти точките, говориш с някой опозиционен, падат ти точките, падат ти точките за туй о онуй, щото дишаш и въздишаш ии в един миг ставаш аутсайдер без точки и живот. Нов експеримент пак от Китай. Защо все Китай? Голяма маса. Щом е валидно за голямото парче, значи е валидно за цялата система. Можеш от телефона в реално време да си следиш точките и падането им, параноя и контрол с очи в телефона. Напсуваш ги наум, падат ти точките, телефонът и това чете. Тамагочита. Запушена уста с маска, запечатан ум с четящ телефон. Звучи налудничаво, ама само ако си роден в миналия век. За тези, които вчера са родени, няма друга реалност. Детето ми плаче, когато ме види с маска, а е виждало едната си баба само с маска, без целувки. Лошото е, че аз съм непокорен дух и ще му дам лош пример, не го чакат добри времена с такава майка.