Автор Тема: 13 март, новолуние в Риби  (Прочетена 33242 пъти)

Om

• Sr. Member
  • Публикации: 365
Re: 13 март, новолуние в Риби
« Отговор #75 -: Март 27, 2021, 07:34:51 am »
Това е ясно. Телефоните подслушват разговорите, както писах в друга тема, дори и да не работят в момента. На много хора им се е случвало това. Дори имаше едно интервю на една английска телевизия, в което обсъждат точно това, че хората само си говорят за нещо и на следващия ден им пускат реклами на това нещо.

По-интересното е това с мислите, защото при мен наистина действа, а и други хора споделят същото. Интересно, че явно компютъра разбира и български, макар че аз понякога имам мисли и на английски. Обаче може би компютъра използва Гугъл преводач.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7612
« Отговор #76 -: Март 27, 2021, 08:01:28 am »
Ансамбълът по художествена гимнастика с рекордна оценка.Браво на нашите момичета! :) :-*

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #77 -: Март 27, 2021, 11:45:35 am »
Ансамбълът по художествена гимнастика с рекордна оценка.Браво на нашите момичета! :) :-*
Браво! Венерината лунация даде добър резултат, Венера екзалтирана на МС и управлява 5д, по който е спорта
« Последна редакция: Март 27, 2021, 11:48:40 am от akruks »

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #78 -: Март 27, 2021, 11:45:55 am »
Направих експеримента. Отворих си тела на фб и много мислих и визуализирах един обект, женска глезотия, преди това не съм имала такива реклами. Сега чакам и ще дам ов. Даже ще продължа да мисля, за да го стимулирам. По други сайтове не съм ровила за това, не съм пускала търсачка на нито едно ел средство по темата. Сега е моментът да се докаже теорията.

Имаш ли e-mail инсталиран на телефона ?
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1233
« Отговор #79 -: Март 27, 2021, 12:21:16 pm »
Да, имам имейл, който ползвам, но засега няма развитие, може да пробвам да го изговор на глас, на български и английски, но засега ще изчакам още, гледах телефона, когато мислих, мисля непрекъснато хахахха
« Последна редакция: Март 27, 2021, 12:26:41 pm от Люба »

Om

• Sr. Member
  • Публикации: 365
« Отговор #80 -: Март 27, 2021, 01:15:55 pm »
Да, имам имейл, който ползвам, но засега няма развитие, може да пробвам да го изговор на глас, на български и английски, но засега ще изчакам още, гледах телефона, когато мислих, мисля непрекъснато хахахха

Трябва да мине един ден, след като си мислила за нещото, за да се появи рекламата. Може би на сървърите им трябва време, за да обработят информацията и да подберат рекламите.

Люба

• Hero Member
« Отговор #81 -: Март 27, 2021, 01:21:10 pm »
Ще чакаме, интересно ми е.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #82 -: Март 27, 2021, 03:10:39 pm »

Оттам идва синхронизация. Няма магия. Но не пречи да си мислим каквото и да е.  ;)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

starinthenightsky

• Hero Member
  • Публикации: 1640
    • Beauty explorer
« Отговор #83 -: Март 27, 2021, 04:20:13 pm »
Според мен предлаганите реклами е възможно да имат различна причина
1. търсили сме нещо такова в интернет
2. някой друг, който използва същата мрежа, е търсил такова нещо
3. въпрос на синхроничност. Астрологично има синхрон между лично и външно и мислите ни са в синхрон с качеството на времето. Затова намират отзвук от средата.
4. изкуствен интелект събира данни за това какво говорим, евентуално какво мислим и и въз основа на това ни предлага разни реклами
« Последна редакция: Март 27, 2021, 04:42:42 pm от starinthenightsky »

Сафо

• Hero Member
« Отговор #84 -: Март 27, 2021, 06:14:13 pm »
Сноудън толкова информация предостави навремето,не виждам смисъл да се обсъжда нещо,което е публична "тайна".Рабитила съм в телефонна централа,беше яко едно време,да слушаш как на Пенка и загоряла манджата,а на друг друго.Някои хора с това се занимаваха ,да слухарят.Слушат,гледат,уБиват .21век сме.Както Ребека спомена в една друга тема-просто средствата са други.ТВ с камери,ползваме гугъл карти,смарт телефони и всякакви приложения.......бойлери с дистанционни,управление през телефона на видионаблюдения,пускаме си климатика,вече има ел уреди такива-печки и всякакви други измишльотини уж за наше улеснение.Нобел какво създаде?След него "Нобелова награда за мир"това е нелепо.Искаме да сме модерни.Ето.
« Последна редакция: Март 27, 2021, 06:40:08 pm от Сафо »

Люба

• Hero Member
« Отговор #85 -: Март 27, 2021, 06:46:23 pm »
Не, че нещо, ама вчера Стар даде пример за Минка, дето си купила чанта за 2000 лв.
Преди малко minka73 беше във форума, рег. 2014, общо прекарано време 10 часа, нула публикации или участие.
Минке, излез на светло, знаем, че получи факса, разконспирирана си и звездите са ти го говорили!  ;D

Сафо

• Hero Member
« Отговор #86 -: Март 27, 2021, 06:53:18 pm »
Не, че нещо, ама вчера Стар даде пример за Минка, дето си купила чанта за 2000 лв.
Преди малко minka73 беше във форума, рег. 2014, общо прекарано време 10 часа, нула публикации или участие.
Минке, излез на светло, знаем, че получи факса, разконспирирана си и звездите са ти го говорили!  ;D
Това вече е  8)
Аз преди малко писах в темата за пълнолунието и да си продължа поста исках и това ми се изтри >:(
« Последна редакция: Март 27, 2021, 06:55:26 pm от Сафо »

Люба

• Hero Member
« Отговор #87 -: Април 01, 2021, 03:15:06 pm »
Направих експеримента. Отворих си тела на фб и много мислих и визуализирах един обект, женска глезотия, преди това не съм имала такива реклами. Сега чакам и ще дам ов. Даже ще продължа да мисля, за да го стимулирам. По други сайтове не съм ровила за това, не съм пускала търсачка на нито едно ел средство по темата. Сега е моментът да се докаже теорията.

Повече от 5 денонощия, през които мислих и визуализирах обекта, никъде не ми се появи реклама или сянка от въпросното чудо.
Затова изговорих пред тел и лаптоп в мрежа нещото на български и плажен английски.
Втори етап от експеримента е в ход.

starinthenightsky

• Hero Member
  • Публикации: 1640
    • Beauty explorer
« Отговор #88 -: Април 01, 2021, 06:19:40 pm »
Люба, понякога съм телепатка. Хванала съм сигнала на излъчване на Минка. ;D Съответно и намеренията й да пише във форума. Освен ако някъде в общ план, в полезрението не съм мернала, че е активен потребител Минка.  ;D И затова да съм кръстила лирическия герой - клюкарка на дребно - Минка. Сега остава да разберем дали е и клюкарка на дребно. И дали е коментирала нечии чанти за 2000 лв. :D
« Последна редакция: Април 01, 2021, 08:03:46 pm от starinthenightsky »

Люба

• Hero Member
« Отговор #89 -: Април 05, 2021, 11:20:35 pm »

Повече от 5 денонощия, през които мислих и визуализирах обекта, никъде не ми се появи реклама или сянка от въпросното чудо.
Затова изговорих пред тел и лаптоп в мрежа нещото на български и плажен английски.
Втори етап от експеримента е в ход.
Аз все още не получавам достоверни или някакви данни, че устройствата използват домашните разговори целево, поне за маркетинг.
Не, нямам реклами за диамантен пръстен или каквито и да е бижута. Това беше нещото, за което мислих и говорих в последните 10 дни, но ядец. Нищо. Ниенте.
За мен все още тази теория не е потвърдена.
Единственото, за което мога да се хвана е клипче в тубата за това как правиха една огърлица, но и преди съм гледала такива. Друга причина може да е тясната пазарна ниша на подобни продукти и оттам липсата на широко презентиране. Но никакви бижута нямаше, дори и пластмасови, те знаят, че такива не люблю.
Това е. Ще се ослушвам за подобни явления.