а пък това, че доскоро този, когото отричаш беше ваш човек и сърбаше таратор направо с черпака на гости на татко ти, това- без коментар; времето е съдник, подлогите и бояджиите рано или късно си получават заслуженото
Акрукс, изключително грозно е да вадиш неща, които съм споделяла публично на друго място преди 8-9-10 години и да ги изопачаваш. По-полека с думите, защото не знаеш каква е истината, нито ме познаваш в реалния живот, че да ме осъждаш по този начин! Думите са бумеранг!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Явно ти е трудно да повярваш, но наистина има хора, колкото и малко да са те, които мислят за общото благо, а не само за личната си изгода! Аз съм горда с родителите ми, че са почтени хора и съм възпитана по този начин, а не да гася светлината в другия, за да бъда №1 само аз. Все пак съм огнен знак, а не въздушен.
Човек израства и се променя, неговите избори също. И в един момент разбира, че трябва да е буден 24/7...
Хубава пролетна вечер!