При транзитен Сатурн квадрат натална Венера време ли е физическа промяна - разкрасяване? Не се чувствам добре в тялото си никак. Искам пълна промяна
И по кой транзит е първия работен ден в живота?
Сатурн е ретро, сякаш не е време, по-скоро по мунданния тригон Венера-Уран искаш да експериментираш по визията, за да се освободиш от някои твои предразсъдъци, ограничения-по-лесно е да внесем промени във външния вид, отколкото във вътрешния.
та искам да започна промяна първо отвън за да вървим навътре
Искам цялостна промяна по начина по който се усещам
На мен даже 4 години не ми стигнаха, откакто почина кученцето ми, още не ми е минало.А това за външната промяна е добра идея, даже и лазерна епилация е добре. Гледам, че е модерно да си епилиран, с гола глава и брада.
Този транзит на Сатурн към Венера направо ми изпива жизнената енергия и имайки предвид че е квадрат, а квадрата си иска действие си мисля , че нещо хубаво може да излезе от това ако започна разкрасяване. Добре ще е да започна очистваща диета. Не съм дебел, но се подувам задържам вода. По цял ден на работа се тъпча с кроасани а това не е идеално за добър външен вид. Ние изглеждаме така както се храним.
Ние изглеждаме така както се храним.