Корея, ти ми припомни да питам! Споделете какво сте усещали от Юпитер в 1д. Аз го помня като много хубав и влюбен период не съм напълнявала
1992 бях супер кльощава и злояда и се разболях тежко. Наложи се да ме угояват, за едно лято се търкалях, не можех да се позная. 2004, работа, Уни, въртележката беше страхотна и от притеснения по изпити качих бая килца, но нищо от това не може да се сравни с 2016-та. Никога не съм вярвала, че от 49кг ще се видя 65.... Потресаващо беше, дори съм си запазила снимки. Поради квадратурата на Юпитер през 2017 към светилата ми са ми останали още 4 кила и то мазнини, от които вече се чудя дали ще се отърва, но търпеливо чакам да влезе в Скорпион, та да видим. Иначе ако трябва да кажа все пак нещо хубаво за пребиваването му в първия ми дом, то бих казала, че и през трите пъти съм била финансово доста добре, всичко ми е вървяло с лекота, угаждали са ми на прищявките и каквото съм поискала през този период съм го получавала.
Юпитер действа различно при хората, съм забелязала. Моя позната отслабна с Юпитер в първи дом и то доста, след като беше качила едно близо 18кг след, забележете, Сатурн в първи дом.... Аз при Сатурн в първи дом бях 47 кила, обаче изглеждах като ходещ скелет...