Автор Тема: Марс  (Прочетена 477464 пъти)

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4658
Re: Марс
« Отговор #2160 -: Юли 23, 2025, 01:33:26 pm »
 Не, няма измъкване, когато трябва да стане, където и да притихнеш-става. Гнездото си разбутала неволно,сигурно. Осите съжителстват добре с хората, или поне аз ;D Имаме гнезда на оси и в блок,заради асма и на вилата, готвя навън,те кацат,давят се,гоня ги леко,но не жилят.Само,ако погрешка, някоя се е завряла неподходящо и неочаквано, някъде, където бръкнеш. Доста е парализиращо и боли,изтръпва мястото.Ама туй да е!

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1345
« Отговор #2161 -: Юли 23, 2025, 02:23:12 pm »
Марс в 6, Уран в 6. Ако се борите с тежка, нелечима болест, автоимунни и не сте алергични, можете да проучите въпроса за лечение/облекчение чрез контролирано жилене от оси. Изучени са ползи и някъде се подлагат съзнателно на десетки ужилвания. Странни и непознати заболявания могат да бъдат "изненадвани" нетрадиционно. Даже е задължително.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7918
« Отговор #2162 -: Юли 23, 2025, 03:23:05 pm »
Ребека,няма измъкване,зная,но се опитвам да разбера,какво точно ще бъде действието на Марс през сол.асц/Луна,като в солара е упр.на 3 и 8 ми домове.Мислех си по-скоро за проблем при пътуване,полицейска проверка,или други неприятности при шофиране,все пак застава опозиция на сол.Сатурн-закона. ;)
Люба,чела съм за лечение с такъв метод.Майка бере коприва без ръкавици,за да я пари по ръцете,било полезно за нервната система.