Не, защо да си материалистка? Рак в 4-ти дом означава Овен на АС. Значи Юпитер управлява 9-ти и 12-ти дом, което го прави функционален бенефик за теб. Юпитер е екзалтиран в ъглов дом - Хамса йога в раши и екзалтиран и в навамша. Ако си материалистка (не ми изглеждаш на такава), не е от Юпитер. Много добре ти е поставен. Мисля, че ти помага да осъществяваш инициативите си, дава ти вътрешен покой, увереност, успехи в работата. Юпитер от 4-ти аспектира 8-ми и 12-ти - мокша домовете и управлява 9-ти и 12-ти. Връзка между 9-ти, 12-ти и 4-ти може да се изрази като стремеж към достигане на познания за духовния свят, живот зад граница евентуално. Луната ти е заедно с Юпитер в 4-ти, нещо такова си спомням, че прочетох в постовете ти. Заедно дават раджа йога - добро семейство и семейна среда, дом, добри отношения с майката. Екстра наклонности към духовния свят изглежда да имаш. Дано Луната и Юпитер не получават аспекти от малефици, за да не им намалят доброто въздействие.
Слънцето също е функционален бенефик за теб. Това, че е в 11-ти, го прави батхака, та оттам положителното му действие в дашата му може да намалее (не мога да преценя колко).
Гаури, извинявай, ако са глупости.