"С времето научих, че най-важното в една рокля е жената, която я носи." Ив Сен Лоран
Модата непрекъснато се мени, но стилът на човека- не. Транзити, прогресии, периоди, показват с какво от нашия уникален/индивидуален стил ще покажем себе си навънв периода . Нали, специфичното положение/статус на планетите в картата и тяхното изражение, показват нашия темперамент, лични характеристики. С нашия стил ние сме особени. При мен Луна, Венера, АСЦ са в огнен знак, у5-ти в 1-ви също в огнен знак, у1 в 10-ти и определен цвят, бижута, аксесоари, обувки винаги са заявявали уникалното ми ярко излъчване. Докато тр. Сатурн минаваше през 1-ви дом, аспектираше Луна и Венера,ПР Луна беше в Козирог, бях по-умерено в червеното, но не спря да присъства в ежедневието, обувките ми станаха по-удобни, но пак си бяха ярки, защото моя стил отразява крещящото, яркото, уникалното, да предизвиква. Даже и да съм в класически черен костюм, винаги имам ярко бижу към него или червен аксесоар. Дали съм с много къса или дълга коса, винаги има игривост в прическата ми, свободно падат къдриците ми. Маникюрът винаги ми е в червен цвят, само променям нюансите, според вътрешното ми състояние, но винаги е изчистен.Нищо в годините не е променило това, нито модата, нито ситуации, преживявания.