Романтика, а в 8 дом на критичните ситуации случва ли се нещо интересно?
Не, но тово новолуние е в съвпад с У8,3 в 12 дом и в тригон с Плутон в 8 дом.
Взех някои важни неща за оборудване на чанта за спешна помощ.
През последните дни ми се случват някакви тотално откачени неща.
Вчера един индиец за малко да връхлети върху мен с колелото си, караше като луд. Разминах се с него може би на няма и ръка разстояние.
Реших да си правя палачинки за вечеря и поради невнимание, бързина и умора сложих горещия тиган на масата без подложка - изгорих покривката, съсипах и покритието на масата.
Една жена падна пред мен, а на друга ѝ прилоша - помагах.
И за капак супер клюкарско разбрах, и ми показаха, че една от колежките се е снимала чисто гола и се е публикувала в сайт за платен кекс без да крие име, и лице
Искат да я отстранят, но в крайна сметка личния живот на другите не ни засяга, въпреки уронването на престижа и доброто име на институцията.
Лунацията е отключила транзита на Сатурн, който попада точно над Венера У3, У8 в 12д.
Спомни си пролетта на 1993г имала ли си инцидент, свързан с придвижването, опасна ситуация на пътя?
Точно за това време не мога да се сетя нищо конкретно. Била съм на 6 г.
30.08.1993 г. съм получила първия си международен паспорт и виза за чужбина. Имам кофти спомен от пътуването, което е било през м. септември с.г. - ужили ме оса в автобуса за първи път. А и престоят там не го свързвам с приятни неща, имам кофти спомен.