Племеникът е роден на 28.09.ММ-на 30.09.
При мен лунацията е в 11 дом.При мъжа ми в 4ти ,опозиция Слънце....и Луна.
Пълнолуние в солар показва стабилност през годината, няма да има радикални промени в дома и семейството, щом е в 4д при мъжа ти https://www.facebook.com/VictoryAstro/posts/pfbid02yamYbcHrZVvYwdGrnkjdXdPLrUqurtLJdXPet1XgQJtFX46Xk3t9ndqfpLRDMvA5l
Акрукс,в натала е в 4ти(пълнолунието),но нали р.д му започва малко след това, в солара на к7 е кацнала.
прочети написаното, само не казвай, че не ти се отваря линка, защото нямаш регистрация във фейсбук
това е обща тенденция, когато някой има Пълнолуние на рождения ден, плюс/минус ден, за тази година за септември са 28,29,30. Цитирам извадка от статията ми, която не знам защо не я намерих в блога си (всъщност знайно е, тогава се разболях ).
За родените на следните дати, близки до Пълнолуние, 2023 г. ще бъде спокойна и стабилна. В много области ще продължат постепенното развитие на неща, които са започнали много преди това.
Хората, родени на тези дати, ще почувстват стабилност и добият самочувствие:
6, 7, 8 януари; 4, 5, 6 февруари; 6, 7, 8 март; 5, 6, 7 април; 4, 5, 6 май; 3, 4, 5 юни; 2, 3, 4 и 31 юли; 1, 2 , 30, 31 август; 28, 29, 30 септември; 27, 28, 29 октомври; 26, 27, 28 ноември; 26, 27, 28 декември.
През следващата година не се очакват сериозни сътресения и радикална промяна в курса за хората, родени на тези дати. Те ще се почувстват много по-уверени, ще получат шанс да натрупат опит и ценни знания, които ще бъдат полезни за по-нататъшно развитие и за смели начинания в най-подходящия момент за това.