Преди малко попитах за майка ми дали ще оздравее ли след падането, ще може ли пак да ходи из двора и сама да си получава пенсията- на нея това ѝ беше разходката веднъж месечно, или няма да я бъде вече... Вчера като бях при нея ми говореше, че било събота, аз ѝ казах, че е петък, а днес ми казва защо съм била казала вчера, че е събота като разбрала от телевизията, че днес е събота и такива ми ги говори- окото, което беше толкова надуто и посиняло, че не се виждаше, днес се е отворило и отока е поспаднал, но другото око не се вижда и е подуто, отоците са синьо-лилави, та чак черни, страх ме е като я гледам така, но от друга страна се оправя с парите- знае къде ги държи и ми даде 5лв за хляба и каквото ѝ носех, без да съм ги искала, значи е наред с мозъка, както се видя и на ренгена, когато я гледаха в спешното, след като закърпиха раната на челото.
Луната у1 за майка ми в неин 6д ще направи секстил с Нептун У8 в 8д, Слънцето съУ1 в 8д е във взаимна рецепция по управление с Юпитер съУ8 в 1д, във взаимна рецепция по екзалтация с Венера У3, 4, 11 в 10д до Мц, но последен аспект на Луната е квадрат с Венера, което не знам в случая как да тълкувам. Помагайте...