имам ли артрит?
според мен хорара показва да. при това сатурн е в 5ти, дано не е на гръбнака.
от тогава съм ходила при 2ма лекари и според тях нямам. но това е без изследвания...на око :banghead:
Този хорар пускала ли си го в темата Хорари за здраве, когато е зададен въпроса през декември? По картата- Луната у12 в 9д е в разходящ хармоничен аспект със Сатурн У6, У7 и в сходящ хармоничен аспект с Уран У7 в 9д- мненията на лекарите специалисти е, че нямаш артрит и това е отразено в картата- лекарите са по 7д, специалистите по 9д. Според това, което показва картата си здрава по отношение на ставите- Слънцето У1 е в разходящ съвпад със Сатурн У6, а Луната прави последен хармоничен аспект със Слънцето. Обаче Слънцето У1 преди да извърши съвпада с У6 е извършило квадрат с Нептун У8 в 8д - някаква инфекция да си карала или травма в ходилата да си имала, а оттам появила се болка, която те е навела на мислълта за артрит?
"За да се установи дали и какъв вид артрит имате, е нужно да се обърнете към ортопед и ревматолог.
След разговор, в който докторът ще се информира за вашите оплаквания и начина ви на живот, следва да ви назначи изследвания за точното му диагностициране. Изследванията биват на кръв, урина, секрети от шийката на матката, също така изследване на секрет от ставата, магнитен резонанс, рентгенография и др."