Това малко като в "Досиетата Х" - карате с бясна скорост покрай горичката, а отзад извънземните ви следват по петите. :012:
Извинявам се. Темата е сериозна, а аз плямпам глупости.
Майтапа на страна, но през 92г на прибиране от морето, пътувахме с кръстниците в тяхната кола посред нощ по пътя Обзор- Варна, а на небето се бяха облещили две луни- едната си стоеше в небето, а другата ни следваше, брр
Моя мъж като видя, че с кръстницата на задната седалка ще напълним гащите взе да ни успокоява, че това било осветената чиния на Бузлуджа, уверяваше ни като бивш турист, че се виждала по този начин от това място и такива работи...
Година по-късно четох материал на журналистка, която е пътувала с Кочовска и по същия начин е имало две Луни- едната в небето, а другата следва колата, а Кочовска казала " след малко ще има курбан" и малко по-късно колата им блъснала сърна, изкочила внезапно на пътя
95-та, когато ме пратиха при Кочовска от един женски вестник, не пропуснах да я попитам за тази втора Луна, която ме следваше когато се прибирахме от морето какво е, какво означава, а тя ядосано ми каза 'означава, че си избрана за духовен водач, това означава" и ме хвърли в джаза с това изказване
Очаквах да каже нещо в стил "Досиетата Х" , а то... Астрологично съм имала съвпад на тр Плутон у3 с Нептун и Марс У3, 8 в 3д- обясними са паранормалните явления на които се натъквах в този период