така започнах менопаузата и бях по-млада от теб
проблемът е от хормонален дисбаланс, а също така нерви, които също водят до хормонални проблеми и всичко, за което се сетиш
следващия път като си чуеш сърцето в гащите си запушваш носа с два пръста, поемаш дълбоко въздух и надуваш запушения нос колкото може да издържиш без да дишаш- така се регулира сърдечния ритъм
по хорара няма какво да се притесняваш, добре си, а за твое успокоение като искаш си пусни екг
Обратна връзка:
Вчера следобед направо отидох на кардиолог - пак се изръсих парично
Сърцето е като на младо момиче, кръвно доста високо, кардиограма идеална. ЕКГ не знам какво е и не знам, дали са ми я правили. Докторката предполага същото като теб - стрес, комбиниран с проблеми в щитовидната жлеза. Пусна изследвания на кръвта и въпросния хормон - отново изваждане от портмонето, защото не мога да чакам за направление
Ама, да съм жива и здрава да работя, че да ги изкарвам тези пари за харченето
Всички около мен ми говорят за стрес и нерви, а аз не "искам" да го приема. Като знам, че повечето жени си имат проблеми с деца, мъже, пари и т.н. направо ме е срам да кажа/призная, че аз съм стресирана от работа, която не ми харесва и някакъв вид интимна връзка, която не съвпада с моите щтения, но не мога да я прекъсна. Но, явно, всеки си има област на нервно напрежение и това е моята
Благодаря ти, акрукс :clap: