Автор Тема: Новолуние в Овен на 17 април 2026г.  (Прочетена 231 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14233
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Новолуние в Овен на 17 април 2026г.
« -: Април 07, 2026, 11:14:48 am »
Новолуние в 27°28' на зодиакален знак Овен.
Най-мощното Новолуние за годината в първия знак на зодиака съвпада с ранения лечител Хирон в 9-ти дом, изстрадано ново начало в областта на правосъдие, религия, чуждите страни и международни отношения.
Стелиум в Овен от планетите Нептун, Меркурий, Марс и Сатурн, разположени в дом 8.   

Венера на МС в Телец, а до нея е Уран пред ингрес, ще има неочаквани обрати във власт, нови партньори на политическата сцена, нали два дни по-късно са парламентарните избори.

Новолунието в този градус на Овен съвпада с фиксираната звезда Вертекс, която съчетава природата на Луната и Марс. Причинява слепота, наранявания на очите, болести и насилствена смърт. Слънце в съвпад с Вертекс дава високо предимство във връзка с обществени дела; Луна в съвпад с Вертекс дава вътрешен стремеж към успех, напредване, получаване на признание. Съществува стремеж към пари, власт.

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1394
Re: Новолуние в Овен на 17 април 2026г.
« Отговор #1 -: Април 07, 2026, 12:25:07 pm »
Смяната на партньорите са очеизваждащи. В светлината на Парламента със сигурност всякакви малки бушони отпадат и нови златни пръстчета ще изгреят. Хирон със Светилата, наранено его, горчиви емоции. Време да сменим/освободим досегашните неработещи другари. Скандал/клюки около красива жена. Хубави жени в прожекторите. Вероятно някой авторитет ще ни прочете лекция, ще ни поучи, назидае, овика по манипулативен и въздействащ, ефективен начин. Вече ни подготвят. Кристалина казва да се готвим за скокове от криза в криза, все по-бедни ще сме били ставали. Особено ще страдат бедните, все повече ще страдат, казва. Сигнал подаден. Някога поне на думи борихме глада. Връзка 5-2-9, нови подходи за възпитание на децата. Някой ще изскочи с модерна теория.
Търсене на запетайки като причина да не "минем".

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8250
« Отговор #2 -: Април 07, 2026, 10:08:49 pm »
Тази лунация,наглед безобидна,обаче с фиксирани оси като видя нещо,тегаво ми се струва.Асц е опозиция на водолейското затъмнение и екзалтирано Слънце в дом на радост-някой ще се възрадва,за кратко....после да му мисли. ;D
Луната страда в 9ти.Домът на висшето образование,религията,далечните пътешествия и пр.Съдебна власт ,чужденци,духовенство,мечти,видения.
Картата е дневна с координати за София и всички планети са над хоризонта.Интересна е взаимната рецепция по терма на Меркурий и Юпитер.
Венера в 10,на куспида.Известна журналистка в полезрението.
Повечето планети са източни,в мъжки знак,огнена лунация.Някъде по света-полиция,стрелба,оръжия,пожари,военни действия.
Преди избори е новата Луна,к3 във Везни и силна Венера-ще има категорична победа .В чужбина също наплив от гласоподаватели.Юпитер се радва в 11д,екзлтиран,упр.на 5ти 8ми домове.Постижения при спортисти,певци,актьори.
На Клинт Истууд ,лунацията активира Марса му.Случайно попаднах на картата му.(няма нищо случайно).
« Последна редакция: Април 07, 2026, 10:40:21 pm от Сафо »

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8250
« Отговор #3 -: Април 08, 2026, 06:54:56 am »
В 12д при мен,секстил нат.Слънце,тригон к8,секстил к2.
Асц на лунацията е в опозиция със Слънцето ми.

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2179
« Отговор #4 -: Април 08, 2026, 09:58:06 pm »
Леле- мале, как хубаво ще ми активира с квадрати опозицията Сатурн / Мерк на същите градуси по оста 2/8.
Иначе се пада в 10- ти дом.
Сега сме във ваканция, но връщайки се другата седмица смятам да притисна шефа с искаме да направи нещо с колежка. Досега две жалби и няколко устни оплаквания от родители има срещу нея, нищо не прави този човек. Тази персона съзнателно уронва престижа на институцията с ясното съзнание, че никой не може да я пипне с този ТЕЛК. Целта ѝ ми е ясна- да предизвика отлив на ученици и срив на авторитета .
Та, мисля да предприема някакви мерки като председател на една комисия, знам, че всичко в държавата е на автопилот, както и при нас, но имам още много време до пенсия, а все по- малко възможности за читава работа.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14233
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5 -: Днес в 01:40:22 pm »
Новолунието ще бъде в 8д при мен, няма аспекти, опозицията с Венера е с 9° орбис, а съвпада с Юпитер има орбис 12° “ Не обичам лунации в 8 д., но веднъж , дваж годишно и това се случва, ще го преживея. Хм, на ММ предстои да попълва данъчна декларация тези дни, да видим ще му връщат или ще внася пари, че неговият шеф му дава едни пари, а в отчетите предишната година  писал, че му дава много повече, отчита надутите заплати на мъжа ми като голям разход за фирмата и внася по-малко данъци.