Автор Тема: Пълнолуние на 29.07.26г.в знак Водолей  (Прочетена 32 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8404
Карта на водолейското пълнолуние.И двата малефика са ъглови.
Асц е в Стрелец,а Юпитер в 8ми дом съвпад Слънце.Лунацията попада във втори дом-финанси,притежания,постъпления.Бюджета,който е основна тема през последните дни.Оста 2/8ми домове е подчертана.Меркурий също е ъглов.По Марс-пожари,катастрофи,полиция.Квадратурата с Венера е активна.Сатурн в 4ти дом,но управлява 2ри ,диспозитор на лунацията.Драмата около самолетите ,ще има развитие.Ще ги "приемем".След като сме член на Нато и Евросъюза,това е положението.Меркурий е партилен съвпад с градуса на асц/дсц.Управител на 7ми и 9ти домове.
Луната е сх.тригон с Марс в 7ми.Сатурн и Марс имат прием по управление и триплицитет.К6 е на Плеяди.
« Последна редакция: Днес в 07:15:41 am от Сафо »

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8404
Re: Пълнолуние на 29.07.26г.в знак Водолей
« Отговор #1 -: Днес в 07:17:21 am »
При мен тази Лунация е на к10,а Марс съвпад с Луната ми.Сатурн върху нат.Марс.
« Последна редакция: Днес в 07:18:56 am от Сафо »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14385
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Пълнолуние на 29.07.26г.в знак Водолей
« Отговор #2 -: Днес в 09:06:56 am »
Сафо, мерси за картата! Онзи ден му търсих и избрах картинка на Пълнолунието във Водолей, но така и не построих хороскопа му, че мислите ми са заети с друго, моята водолейка баш сега по бурите замина на Св. Влас на гости на една рускиня, която с мъжа си (българин) си купили апартамент там. И най-спокойно вчера ми праща видео от плажа с морето, което не се вижда от сивите облаци, а вятърът се чува как вие и брули всичко по пътя си...абе луда работа, все да ги мисли човек тези деца  ::) Пълнолунието при нея ще е в съвпад с Меркурий У1 в 9д. , проверява къде и какво да запише да учи, за да има право да преподава с нейния магистър по изобразително изкуство, понеже се оказа, че след всичките 11г учене може да работи само в музей или в университета, но там категорично не иска да се занимава с преподаване, да повтаряла години наред едно и също на студентите и да стане луд професор ;D .
При мен е в 5д. в хармоничен аспект със светилата, но при малката ми дъщеря ще наквадрати светилата в Скорпион–Лъв, Пълнолунието при нея е в края на 2д. съвпад Сатурн, тя нали остана без работа и е на борсата, не знам колко обезщетение ще получи, търси си усилено работа, да е в нейния район, засега проверява оферти.