От глупостите, които написах по-горе и после изтрих, продължавам да мисля, че:
- професията/работата ѝ е творческа. Накшатрата на Луната (Анурадха) е подходяща за такива изяви. Особено в аспект с тронова Венера в 11-ти дом. Луна в Анурадха, аспектирана от Сатурн и Кету, плюс диспозиторът ѝ Марс, също аспектиран от Кету, могат да дадат аналитични способности. На научната работа също е свързана с творчество. Има паривартана йога (взаимна рецепция) между У1 и У5. Затова залагам на творческа професия и артистични заложби.
- деца - Венера и Юпитер аспектират 5-тия дом и затова биха могли да действат като компенсаторни фактори на дебилитацията на Луна и Марс и аспектите, които получават от малефици. Гаури добре се е сетила, че детето може да не е нейно родно, а доведено или осиновено. У5 Марс е свързан с безполови планети - Меркурий и Кету и е изгорен от Слънцето (освен че е дебилитира). В 5-тия дом се намира дебилитирана планета, домът получава аспект от Сатурн. Юпитер е заедно с тронова Венера в 11-ти (5-ти от 7-ми - децата на партньора). Някъде бях чела, че при връзка на 5-тия дом и У5 със Сатурн, Меркурий и Кету, но силно поставен Юпитер, на човек може да му е трудно да се сдобие със собствено дете, но затова пък може да си осинови.
Папи, очаквам отговора с нетърпение. Искам да си видя грешките (не че следващия път ще ги избегна
). Ако ще съобщаваш за събития в живота ѝ, моля те, кажи годината, за да пробвам да видя какво казват дашите.