За външния вид ми е трудно да кажа със сигурност, тъй като няколко минутки по-късно и ми се сменя Асц, съответно управителят.
Има нещо специфично и може би все пак ще се окаже настоящият, тъй като Венера попада в Ардра (Раху), а лицето, тялото, излъчването ми през годините се менят значително. Говоря за трансформация, която няма връзка просто с остаряване или погрозняване :012:, разликата е такава за околните, че като видят снимка от друго време, не смятат, че съм аз. Също нейната деструктивност и несвойствена изява - все си мисля, че тя ще да е. Стига това да се взима предвид - накшатрата на лагнеш, аз не съм запозната достатъчно, но търся съвпаденията на всички нива.
След като го има като потенциал в западната карта, а и се натрапва така силно в живота, редно е да се окаже значимо присъствието й и по тази система.
Иначе източна Венера си е бойна и нетипична, това е ясно, но такова отчетливо влияние (и енергия) на Марс е налице, че надали само тя обяснява нещата. Предположенията са, че именно терма на Марс изгрява на Асц - по сидерал.