Ще бъда ли добър шофьор? Като гледам аспектите, мисля че да... Но бих искала да чуя и Вашите мнения...
Изчезна ми фотоапаратът (служебен). Къде е? Ще го намеря ли?
Меркурий У1 отива към съвпад с Марс у3, но последният е заточен в рак и двете планети заедно отиват към опозиция с Плутон У3, който е във взаимна рецепция със Сатурн У5 в 3д, с който Луната прави последен аспект- опозиция, тъй че умната на пътя, особено когато си с детето.
Съвсем ме притесни, особено с детето... Ще взема да се откажа от това шофиране... Какво съм си въобразила, че от мен ще стане добър шофьор..,
Нима добрите шофьори не трябва да спазват ЗДП??Ти какво разбираш под "добър шофьор"?
Здравейте,пускам един хорар - Моето име ще бъде ли изтеглено за победител в лотарийната игра на вестник "Стандарт" за решена кръстословица? \на 24 юли\Като гледам хорара надали, не виждам положителен аспект между сатурн и меркурий.
А. защо не си вдига телефона?Звъня ѝ периодично повече от месец и вече започвам да се тревожа.Надявам се да ми е сърдита, макар, че няма причина, отколкото да се е случило нещо.
То пък някоя да е бременна и затова да не ти вдига телефона, някак странно ми се чини... но хора има най-различни и с всякакви странности.