Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1579478 пъти)

Bobolina

• Hero Member
  • Публикации: 623
Re: Общи хорари
« Отговор #5610 -: Февруари 19, 2017, 02:34:39 pm »
Направих хорар с питане дали един човек ще започне да разговаря с мен нормално. Под "нормално" разбирам като човек с човек, а не като мъж със сексуален обект. Картата изобщо не ми харесва. Луната се е намърдала в моя 5 дом. :o Нептун в негов 3ти. И т.н. Въобще едно хубаво нещо не виждам. Но може би тълкувам грешно. Вие какво мислите? 

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5611 -: Февруари 19, 2017, 02:58:41 pm »
Направих хорар с питане дали един човек ще започне да разговаря с мен нормално. Под "нормално" разбирам като човек с човек, а не като мъж със сексуален обект. Картата изобщо не ми харесва. Луната се е намърдала в моя 5 дом. :o Нептун в негов 3ти. И т.н. Въобще едно хубаво нещо не виждам. Но може би тълкувам грешно. Вие какво мислите?
Картата е доба, Луната (ти) в негов 11д (на приятелствата) ще извърши хармоничен аспект с Юпитер У3 за него и накрая съвпад със Сатурн - негов У1, посред мен ще постигнете нормални човешки взаимоотношения

Bobolina

• Hero Member
  • Публикации: 623
« Отговор #5612 -: Февруари 19, 2017, 03:22:50 pm »
Благодаря, Акрукс, надявам се. Не е елементарен човек, не знам защо не иска да говори нормално с мен все още. Според тази карта не излиза ли, че едва ли не аз имам романтично-сексуален интерес към него, нещо не е наред.  :017:

akruks

• Hero Member
« Отговор #5613 -: Февруари 19, 2017, 03:45:58 pm »
Според тази карта не излиза ли, че едва ли не аз имам романтично-сексуален интерес към него, нещо не е наред.
картата си е наред, не показва подобни интереси от твоя или негова страна, негов У1 е в твоя 6д, колеги ли сте? понеже твоя 6д е негов 12д, може да не е докрай открит и по тази причина да си мислиш, че е със скрити помисли

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
« Отговор #5614 -: Февруари 23, 2017, 07:50:05 pm »
Здравейте. Днес излезе решението по делото ми за издръжка. Таааа, недоволен съм от размера на издръжката и съм решил при всички положения да обжалвам, но все пак задавам въпроса: Ако обжалвам решението, ще има ли позитивен резултат за мен? Благодаря! :)

akruks

• Hero Member
« Отговор #5615 -: Февруари 23, 2017, 08:48:17 pm »
Здравейте. Днес излезе решението по делото ми за издръжка. Таааа, недоволен съм от размера на издръжката и съм решил при всички положения да обжалвам, но все пак задавам въпроса: Ако обжалвам решението, ще има ли позитивен резултат за мен? Благодаря! :)
Луната е без курс, а Слънчо У2 в сходящ квадрат със Сатурн У8, ще загубиш пари с обжалването, няма да се увеличи издръжката.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #5616 -: Февруари 23, 2017, 08:48:28 pm »
Абе Тео, нали знаеш, че хорарен въпрос не се задава с "Ако...?", може би затова Луната е без курс, а в случая тя е У1, което може да означава, че може и да не предприемеш никакви действия по въпрос и ситуацията да остане същата.

Теодор

• Hero Member
« Отговор #5617 -: Февруари 23, 2017, 09:12:32 pm »
Благодаря ви! :) Весо, въпросът ми предполага да включва думата "ако', не виждам друг начин да го задам.  :012:

Аз тая някаква надежди, защото диспозитора на моя У1 - Сатурн ще има секстил и взаимна рецепция с ретро Юпитер У9. Ама аз просто съм решил да не се отказвам - инато говедо съм.  :012: Иначе мизерникът - баща ми няма да ми плаща издръжката 100% след като мине делото, но ще го дам на съдия - изпълнител - дано това показва сходящият квадрат У2 и У8.
« Последна редакция: Февруари 23, 2017, 09:16:21 pm от Теодор »

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #5618 -: Февруари 24, 2017, 08:23:10 pm »
Дано надеждите се оправдаят!

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3111
« Отговор #5619 -: Февруари 25, 2017, 09:32:55 am »
извън хорара,ако си с нат.ретро юпитер,сега на тр.ретро е успешно обжалването,виж си натала какво казва

месалина

• Забрана за виждане
  • Full Member
  • *
  • Публикации: 225
« Отговор #5620 -: Февруари 25, 2017, 08:07:22 pm »
извън хорара,ако си с нат.ретро юпитер,сега на тр.ретро е успешно обжалването,виж си натала какво казва

Защо? Ако насрочат делото след този период?

Теодор

• Hero Member
« Отговор #5621 -: Февруари 25, 2017, 11:24:38 pm »
Blagodarq za komentara! :)
Iupiter mi e stacionaren i se e gotvel da stava retrograden kato sym se rajdal. :) Az si napravih nov horar, koito pokazvashe otchetlivo, che shte spechelq ama to ne stava da pitash 100 pyti.  :012: Imam dvusedmichen srok za objalvane i predpolagam do mesec shte se nasrochi deloto ama ne znam vsyshnost v okryjniq sofijki kolko se bavqt .. Vseki sluchai zanimavam se s tova ot kraq na septemvri - egati byrzata procedura.

Malko mi e sprql mozyla naposledyk - podseti me da pogledna kyde se namira tranzitniq Iupiter v natala mi - pravi shodqsht trigon s natalna Venera U1,6, koqto e vyv 2-ri dom ...
« Последна редакция: Февруари 25, 2017, 11:31:49 pm от Теодор »

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3111
« Отговор #5622 -: Февруари 26, 2017, 12:41:04 pm »
9 дом ,У9 как са ти също
важно е кога подаваш -обжалването

elektra

• Newbie
  • *
  • Публикации: 36
« Отговор #5623 -: Февруари 27, 2017, 02:37:50 pm »
Здравейте, въпросът ми е ще преодолея ли най-накрая страха си от шофиране, вече няколко години не смея да карам кола,а имам книжка. Благодаря предварително.

akruks

• Hero Member
« Отговор #5624 -: Февруари 27, 2017, 03:45:33 pm »
Здравейте, въпросът ми е ще преодолея ли най-накрая страха си от шофиране, вече няколко години не смея да карам кола,а имам книжка. Благодаря предварително.
Реално погледнато, не те е страх да шофираш, а се страхуваш от шофиращите насреща, което е оправдан страх, като се знае какви са ни пътищата и колко карат без книжки, и не спазват закона за движение?  На този етап не се очертава да преодолееш страха си, може да е за твое добро, нали знаеш поговорката "Страх лозе пази"