Ще се осъществи ли пътуването до Х с У? Напоследък отменят много екскурзии поради недостатъчен брой записали се.
То има отделна тема за изгубени нещаЛуната У2 в падение, Мерка У1 ретро, предстои опозиция между тях, но последен аспект на Луната е хармоничен- с Венера, която е диспозитор на заключен знак в 5д, който е производен 4-ти от 2-ри, но и тя е ретро, така че намирането ще е трудно и отнеме време.
Така, както си формулирала въпроса, не мога да го разбера- питаш дали У. ще пътува до място Х. или питаш за себе си, дали ще пътуваш до място Х. заедно с У.? Ако пътуването е в тсраната, може да се осъществи. За чужбина може да има забавяне/отлагане.
Намерих я преди малко на пода в банята, старателно скрита зад редица шампоани. Подът зелен, посоката изток, за посоката не знам , но останалото ми се връзва с Венера в Риби.Наистина не очаквах да я видя отново, но... късмет!Благодаря ти!
Здравейте, имам въпрос за една приятелка (уж!). Дали ще ме потърси? Назована е по име.
"Ще дойде ли днес у дома Х.?""Х." е приятелка, ако това е важно за тълкуването на хорарната карта.
Не.