Имам един учебен хорар, надявам се до края на седмицата да ви дам ОВ.
Пуснах го още на 14ти, но не го публикувах, тъй като малко по–късно се чухме с клиента и уж обеща да уреди въпроса. Но дотук остава във висящо положение.
Става въпрос за спешна поръчка, изпълнена от мен на 4 юли, десет дена чаках плащане от него. За поръчка, изпратена ми около полунощ, и беше готова още на следващия ден. Но де да бяха толкова експресни с плащането. Накрая писах мейл, обади ми се. И се измъкна с това, че сумата е увиснала по неговата сметка, не можела да се изпрати. Този клиент не е случаен, познавам го. Но досега не ми е възлагал дистанционно писмени поръчки. Един човек ако е коректен, то в момента, в който види, че плащането е блокирано, ще се обади на получателя. А не да чака десет дена получателят да го потърси и да пита какво става. В петък се чухме, обеща пак да нареди парите. И днес няма нищо.
Хорарният въпрос е "Ще си плати ли Х." /подвъпросът е дали е коректен/.
Притеснява ме този Марс в лъчите на Слънцето на МС, представящ квезита. Намират се близо до Полукс – звезда с малко съмнителна природа, особено в дневна карта. А и самата позиция на Марс в знак на падение и в лъчите /невидим/ е сигнал за не много чисти намерения. Особено в комбинация с Меркурий и/или Сатурн. Но тук не е налице.
Аман от некоректни възложители. Разиграват те за смешни суми. Какъв е тоя маниер на работа, не мога да проумея.
Прави ми впечатление партилният квадрат на Луната с ретро Сатурн, но започнал да става разходящ.