Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584514 пъти)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7919
Re: Общи хорари
« Отговор #5970 -: Юли 14, 2017, 09:58:11 pm »
Интересна карта, изглежда всеки иска да надцака другия и предварително потрива ръчички. Майка ти също крие нещо по отношение на тази сделка, ако съдя по липсата на връзка м/у управителите на 2-ри дом, то между тях двамата пари няма да вървят, но ти не казваш сделката за какво е. Като възможност остава и тя да е доволна, но да не работи с този човек

art7ess

• Hero Member
  • Публикации: 694
« Отговор #5971 -: Юли 14, 2017, 10:16:01 pm »
Да, защото и аз реално не зная за какво става въпрос:Д
Иначе, аз й казах, че е хлъзгава и не е открита в тази комуникация - не знаела дали ще се вмести в срока, това е, което премълчава. Това, което трябвало да свърши, щяло да си й е полезно и за след това, ето го и хепиендът, и аз не мисля, че с този ще мелят брашно.
Благодаря ви много! :-*

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5972 -: Юли 15, 2017, 02:54:56 pm »
Не, не, имах предвид, че е нов въпрос. Писах, че са опитали да я откраднат, затова сега питах ще опитат ли пак , понеже за щастие не успяха. Но си мислим, че може да се върнат за нов опит...а то че няма да разберат кой е ( какъвто беше предния хорар ) е ясно вече,но поне искам да ми олекне, знам, че е с ранен Асц картата, но все показва нещо...
Показва предишния опит за кражба- Нептун в 3д (колата), а Луната е в разходящ съвпад с него. Луната в сходящ тригон с Марс у5, у12- може би ще узнаеш нещо във връзка с кражбата.
Имаш ли дете, което би могло да е замесено в това?

666

• Hero Member
  • Публикации: 567
« Отговор #5973 -: Юли 15, 2017, 10:16:15 pm »
Не, нямам деца. Колата се води на името на баща ми ако това има значение де. Единствения ми страх е да не се пробват пак..

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #5974 -: Юли 17, 2017, 05:31:30 pm »
Имам един учебен хорар, надявам се до края на седмицата да ви дам ОВ.

Пуснах го още на 14ти, но не го публикувах, тъй като малко по–късно се чухме с клиента и уж обеща да уреди въпроса. Но дотук остава във висящо положение.
Става въпрос за спешна поръчка, изпълнена от мен на 4 юли, десет дена чаках плащане от него. За поръчка, изпратена ми около полунощ, и беше готова още на следващия ден. Но де да бяха толкова експресни с плащането. Накрая писах мейл, обади ми се. И се измъкна с това, че сумата е увиснала по неговата сметка, не можела да се изпрати. Този клиент не е случаен, познавам го. Но досега не ми е възлагал дистанционно писмени поръчки. Един човек ако е коректен, то в момента, в който види, че плащането е блокирано, ще се обади на получателя. А не да чака десет дена получателят да го потърси и да пита какво става. В петък се чухме, обеща пак да нареди парите. И днес няма нищо.

Хорарният въпрос е "Ще си плати ли Х." /подвъпросът е дали е коректен/.

Притеснява ме този Марс в лъчите на Слънцето на МС, представящ квезита. Намират се близо до Полукс – звезда с малко съмнителна природа, особено в дневна карта. А и самата позиция на Марс в знак на падение и в лъчите /невидим/ е сигнал за не много чисти намерения. Особено в комбинация с Меркурий и/или Сатурн. Но тук не е налице.

Аман от некоректни възложители. Разиграват те за смешни суми. Какъв е тоя маниер на работа, не мога да проумея.

Прави ми впечатление партилният квадрат на Луната с ретро Сатурн, но започнал да става разходящ.

« Последна редакция: Юли 17, 2017, 05:33:09 pm от Lilla »
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

akruks

• Hero Member
« Отговор #5975 -: Юли 17, 2017, 06:37:06 pm »
Ще си плати, няма къде да иде  :)
Коректен е, но  негов У1 в знак на заточение, Луната квадратирала Венера У2 в негов 2д.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #5976 -: Юли 17, 2017, 06:40:37 pm »
Благодаря, Акрукс.  :)

Дано си права, не обичам така да ме разиграват, а не се случва за пръв път. Често разпространена практика в нашия бранш. А тоя е голям заплес, откачен компютраджия, дано наистина не е със зла умисъл от негова страна.

Таис

• Full Member
  • Публикации: 207
« Отговор #5977 -: Юли 17, 2017, 11:01:58 pm »
Лили, въпросният не е коректен, извратен Марс в лъчите на Слънцето, нещо лъже, може да няма пари в момента
по някаква причина. Мисля че ще ги забави, но ще плати. Луната отива към тригон със Слънцето.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #5978 -: Юли 17, 2017, 11:12:49 pm »
Благодаря, Таис.  :)

И аз съм на същото мнение по хорара. Но наистина не очаквах от него такова просташко поведение.
Десет дена ми се правеше на луд и след като му изпратих напомнящ мейл, се направи на изненадан, че парите са блокирани по сметката му, и ме пита дали случайно не съм му изпратила погрешни данни. По тази сметка доста клиенти ми нареждат плащания, дотук засечки не е имало. Включително и от чужбина. Да виждаш, че парите не се изпращат и да чакаш десет дена, докато получателят не те потърси!?

И след като в петък обеща да нареди сумата от друга негова сметка, пак нищо не пристигна. И днес не отговори на втория ми мейл. А става въпрос за наистина смешна двуцифрена сума.

Преди да ми възложи тази поръчка имаше друго запитване, за доста по–сериозен обем работа, което щеше да му струва няколко стотин лева. А аз щях да се разкатая от работа – при все това, че и сега не мога да вдигна глава от лаптопа от работа и кърша пръсти от претоварване.

За мое добро е станало – с дребна поръчка тествах коректността му. А можеше да ме завлече и с едра.

« Последна редакция: Юли 17, 2017, 11:14:21 pm от Lilla »

Таис

• Full Member
  • Публикации: 207
« Отговор #5979 -: Юли 17, 2017, 11:25:42 pm »
Определено не е коректен, да не кажа нещо по-силно.
Предполагам, че като смени знака Марс ще ти плати. Пък ти вече си знаеш. :)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #5980 -: Юли 17, 2017, 11:28:47 pm »
Досега нямаше вид на мошеник. Но много ми върви да ме завличат Девички и Везнички, а този е точно на границата. Първите на дребно, вторите на едро. Така че в това отношение не се учудвам, 12–домна история спрямо моя натал /ако се гледа по античната/.

akruks

• Hero Member
« Отговор #5981 -: Юли 18, 2017, 12:14:44 am »
Луната отива към тригон със Слънцето.
Луната е извършила тригон със Слънцето, отива към тригон с Марс У1 на господина и У2 за Лили, така че ще си плати.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #5982 -: Юли 18, 2017, 12:20:54 am »
И аз на тригона разчитам, макар и кекав.

Но въпросният господин е представен от много некоректна комбинация – невидим Марс в знак на падение. При това в собствена терма и сатурнова накшатра. И близо до Полукс – звезда с марсова природа, която понякога може да произведе крадливи, тарикатски или не дотам коректни мотиви. Слънцето е до Полукс, а в лъчите му се скрива Марс – квезитът. Радвам се, че поне Меркурий или Сатурн не са в комбинация с тях – там е сто процента измама.

Но не знам какво се случва в натала на квезита. Там е отговорът за коректността му.

И все пак Марс освен, че е сигнификатор на квезита, управлява и моя 2 дом.  :017:

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #5983 -: Юли 18, 2017, 11:55:41 am »
Приключили ли са отношенията ни с Б? Преди бяхме добри приятели, общувахме всеки ден, обаче от февруари някъде спряхме да си говорим, когато си бях внушил, че мога да остана без работа. После го търсих няколко пъти, обаче не ми отговаряше, после и аз спрях да правя усилия. Гледам, че от фейса не ме е махнал от приятели, но въпреки това не знам дали ще ме потърси пак да си говорим, а лошото е, че нямам кой знае колко приятели, с които да общувам често.  ???
Интересно, че асцендентът е в ранните градуси.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #5984 -: Юли 18, 2017, 03:37:41 pm »
Давам ОВ по моя хорар – тригонът с кекавия Марс все пак проработи.

Тази сутрин в 10:20 ч. ми е изпратил мейл, че парите са тръгнали от неговата сметка.
В 14:44 пристигнаха по моята сметка.

Построих карта за момента, за да видя какво е проработило. Транзитна Луна близо до Десцендента ми, на 1 градус. Мунданен тригон между Юпитер и Венера, който днес е точен. В хорара аз съм представена от АС Везни, моят сигнификатор е Венера.