Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1616746 пъти)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
Re: Общи хорари
« Отговор #6330 -: Декември 31, 2017, 12:44:01 am »
Според мен въпросът е скоротечен, несъществен и скоро ще отпадне от дневния ред. Не е изключено да е продиктуван от неправилно боравене с информация и факти, от заблуда, объркване. Мисля, че скоро ще спре да те вълнува, не е нещо трайно.

Колежката по знак е по-силно поставена. Не е в знак на заточение или падение, където да предположим някаква проблематика, че не е читава жената. Твоят сигнификатор е в неутрален знак, но невидим в лъчите на Слънцето и близо до Сатурн, в долна кулминация. Окопал си се в своя обект и трепериш за неговата сигурност, вероятно въпросът ти наистина е продиктуван от недоверие и страх.

Ако се гледат есенциалните ви отношения, в твоя знак сигнификаторът на колежката екзалтира /не си враждебно настроен/, а в нейния знак твоят сигнификатор е в заточение. Липсва обаче нехармоничен аспект между вас, в секстил сте. Не мисля, че ти крои пъклени планове, но може би наистина не си ѝ особено симпатичен.

Защо и за какво минава? Може да е от чисто клюкарски интерес – да си начеше езика, да си задоволи любопитството. Луна в Близнаци. Не съзирам смъртна заплаха, но си мери приказките с нея. Последният аспект на Луната е опозиция с есенциално слаб Меркурий, още в ретро сянка.

Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #6331 -: Декември 31, 2017, 12:46:58 am »
Веско, заради неясността на въпроса реших да гледам само как е поставен твоят сигнификатор и какво се случва с Луната. При по-оплетени хорари търсенето на сигнификатор на въпроса само обърква нещата. В твоя случай можем да гледаме момичето по 7 дом - питаш за нея, може и по 3 дом, защото ти е позната или по 6-ти като колежка. А шефовете ти може по 10, но вие не сте в корпоративна йерархия, а имате двупосочни отношения, които по-добре се описват по 1-7 дом. Та...много се оплита всичко. Затова разгледах само Венерата и Луната.
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6562
« Отговор #6332 -: Декември 31, 2017, 01:17:59 am »
Благодаря ви много, Лили и The_One!
Относно колежката, не знам колко съм ѝ симпатичен, обаче докато работеше, често ме викаше да ѝ помагам за разни неща (последните пъти, си плащаше за това, макар и малко, но все пак, работата и времето също струват пари). Тя е зодия Скорпион, така че още от преди си имам едно наум за нея.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14000
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6333 -: Януари 02, 2018, 02:19:20 pm »
Въпросътът ми е: дали не е пратена от някой наш шеф да ме шпионира как работя (все пак, тя е без работа, а някои хора се съгласяват на какви ли не неща, когато им бутнат някой лев) или пък може би е имала някакъв интерес към обекта, на който работя и се е опитвала да разбере колко е вървежен?
Теглих и от един сайт карти по въпроса, излязоха 2М - 10П - 5Ч.  :017:
Весо, човек не е това, за което се мисли, а това, което мисли, тъй че поне навръх Нова Година мисли за хубави неща, а не за поредната конспирация. С Нептун У 6 в 6д си склонен да виждаш измама на работното място, но тя е въображаема и не, не е изпратена да те шпионира Т.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #6334 -: Януари 02, 2018, 07:19:57 pm »
Добре, благодаря ти много, акрукс!

abroad

• Hero Member
  • Публикации: 654
« Отговор #6335 -: Януари 09, 2018, 06:30:01 pm »
излъгал ли ме е Х?
въпросът за мен е важен

« Последна редакция: Януари 09, 2018, 09:04:53 pm от abroad »

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7878
« Отговор #6336 -: Януари 09, 2018, 07:45:23 pm »
Последният аспект на Луната е квадрат слънце ,отговорът е Не.Малко е притеснителен Сатурн на к6,негов к12.Вероятно е много силен стратег.

abroad

• Hero Member
« Отговор #6337 -: Януари 09, 2018, 07:59:01 pm »
последният аспект е секстил Меркурий

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #6338 -: Януари 09, 2018, 08:03:43 pm »
Не трябва ли да се гледат разходящите аспекти, ако се пита в минало време?
За Луната и аз се чудех в кой градус е, дали предстои секстил с Меркурий или вече е безкурсна.

Според мен квезитът не е лъжец от класа, но не е изключено да е укрил някаква информация. Може и да е дал неясен, уклончив отговор и това да е провокирало съмнения у отсрещната страна.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Veselin

• Hero Member
« Отговор #6339 -: Януари 09, 2018, 08:09:08 pm »
Не е излъгал според мен.

abroad

• Hero Member
« Отговор #6340 -: Януари 09, 2018, 08:30:49 pm »
незнайно защо за първи път не успявам да кача по-голяма карта
Луната е без курс, последният разходящ аспект е секстил с Меркурий
не става въпрос по принцип, а за конкретен случай

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7878
« Отговор #6341 -: Януари 09, 2018, 08:58:46 pm »
незнайно защо за първи път не успявам да кача по-голяма карта
Луната е без курс, последният разходящ аспект е секстил с Меркурий
не става въпрос по принцип, а за конкретен случай
Не се виждат хубаво градусите,съжалявам.Гледаме последният разходящ аспект на луната,щом въпросът се отнася за минало време.
Щом е секстил с меркурий,отговорът е положителен.
Ти трябва да знаеш дали този конкретен случай е по домовете управлявани от меркурий.
« Последна редакция: Януари 09, 2018, 09:03:27 pm от Сафо »

abroad

• Hero Member
« Отговор #6342 -: Януари 09, 2018, 09:05:24 pm »
прикачих я, не става иначе

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12815
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #6343 -: Януари 09, 2018, 09:21:24 pm »
Аброад, крие ли се този човек или нещо е скрито като информация, скрити отношения и затова да питаш дали лъже, по-скоро като акт на съмнение има у теб ?  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

abroad

• Hero Member
« Отговор #6344 -: Януари 09, 2018, 09:26:34 pm »
естествено, че силно се съмнявам, иначе нямаше да питам
но повтарям, няма общо с принципно положение, а със съвсем конкретна ситуация, за която е построена картата
часовият управител също е Сатурн :017: