Romantica, такива кол центрове много често имат таргети да звънят по 5-10 пъти докато не им вдигнеш... Същински досадници.
Имам проблем с котката, държи се много странно и агресивно напоследък. Винаги е била малко смахната, но си мисля, че в момента има медицински проблем. От негушкаща се котка стана мнооого любвеобилна, което е плюс. Минусът обаче е по-голям, лесно се стряска за абсолютно всичко, напада ме без някаква конкретна видима причина. Нападенията не са игрови, а много жестоки, оставя ми сериозни рани и синки. Петък два пъти ме нападна, като последната атака беше бая злобна - силно впи ноктите си, зъбите си, остави ми синка. Квичах от болка. Беше за секунди, ама го усетих като цяла вечност.
Със сигурност ще я заведа на ветеринар, но пуснах и хорар.
21.03.2021 София, ден - Неделя, на слънцето, 1:33 - час на Юпитер - въпрос: Защо котката се държи така, болна ли е?
Гледам котката по 6-ти дом (малки животни, дом. любимци). Там е настанен Марс, той е вредител, не е силен по знак, ама пък от др.страна е в своя дом на радост?! Марсът наближава съвпад със СЛВ.
Диспозитор на този Марс перегрин е слаб по есенция и по дом Меркурий - Риби, в следващ дом, пада се в неин 9-ти. 9-ти дом ако е по Стрелец, в мед. астрология следва да показва крайниците, "бедрата". Да няма някакъв артрит, нещо да я мъчи? Или 9-ти дом е душата, сънищата, може би е сенилна.
Луната като отговор на въпроса дори не знам какво ми казва. Ъглова е, в знак в който няма особено достойнства, по моите изчисления е в мой 7-ми дом, в неин 2-ри. Нейния първи го броя от 6-ти мой, все пак е котка. Не знам. Може би показва, че трябва да се консултирам бързо с ветеринар, специалист?