Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584511 пъти)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12768
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
Re: Общи хорари
« Отговор #8010 -: Март 16, 2021, 04:26:37 pm »
Акрукс, как си?
Добре съм, а кафето е за които не са се събудили и пишат въпрос, без никакви пояснения и карта, все едно тук е онлайн оракул

+1

:) :) :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #8011 -: Март 16, 2021, 08:20:35 pm »
Bodra, това не е хорарна карта.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7812
« Отговор #8012 -: Март 17, 2021, 07:12:01 am »
Ами, благодаря за кафето и градивната критика. Поправям се. Съжалявам. Та да сменя ли учителката си
ако е по астрология-ДА

Radost

• Sr. Member
  • Публикации: 475
« Отговор #8013 -: Март 17, 2021, 09:04:46 am »
Ами, благодаря за кафето и градивната критика. Поправям се. Съжалявам. Та да сменя ли учителката си
ако е по астрология-ДА
Хахахаха. Така да не обичам черния химор.  ;D ;D Бодра прости ни. Не си длъжна да знаеш, но е желателно. Трябва да постриш карта на Хорарен въпрос. Ден, място и час на задаване на въпроса.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #8014 -: Март 17, 2021, 02:10:25 pm »
за отговор на въпрос са нужни- 1.точно време на задаване/раждане на въпроса; 2. населеното място, където се намира питащия в момента на задаване на въпроса
на базата на 1. и 2. се построява карта, в която се търси отговора

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1940
« Отговор #8015 -: Март 17, 2021, 03:18:09 pm »
Мисля, че скоро ще разбереш кой е.

мисля,да

Обаждането беше от чужбина. Неизвестен номер. Днес проверих държавата - Дания, нямам познати, които да живеят там. Вероятно е от скайп, тъй като всеки път препращането е от различна държава.

Отново имах позвъняване от същия номер.
Женски глас и бързо я отпратих ;D Доколкото разбрах е за предложение за търговия на борсовите пазари или нещо подобно.
Неща, които изобщо не ме вълнуват и не са ми интересни.

Yeah!

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 98
« Отговор #8016 -: Март 21, 2021, 01:48:51 am »
Romantica, такива кол центрове много често имат таргети да звънят по 5-10 пъти докато не им вдигнеш... Същински досадници.

Имам проблем с котката, държи се много странно и агресивно напоследък. Винаги е била малко смахната, но си мисля, че в момента има медицински проблем. От негушкаща се котка стана мнооого любвеобилна, което е плюс. Минусът обаче е по-голям, лесно се стряска за абсолютно всичко, напада ме без някаква конкретна видима причина. Нападенията не са игрови, а много жестоки, оставя ми сериозни рани и синки. Петък два пъти ме нападна, като последната атака беше бая злобна - силно впи ноктите си, зъбите си, остави ми синка. Квичах от болка. Беше за секунди, ама го усетих като цяла вечност.

Със сигурност ще я заведа на ветеринар, но пуснах и хорар.

21.03.2021 София, ден - Неделя, на слънцето, 1:33 - час на Юпитер - въпрос: Защо котката се държи така, болна ли е?

Гледам котката по 6-ти дом (малки животни, дом. любимци). Там е настанен Марс, той е вредител, не е силен по знак, ама пък от др.страна е в своя дом на радост?! Марсът наближава съвпад със СЛВ.
Диспозитор на този Марс перегрин е слаб по есенция и по дом Меркурий - Риби, в следващ дом, пада се в неин 9-ти. 9-ти дом ако е по Стрелец, в мед. астрология следва да показва крайниците, "бедрата". Да няма някакъв артрит, нещо да я мъчи? Или 9-ти дом е душата, сънищата, може би е сенилна.

Луната като отговор на въпроса дори не знам какво ми казва. Ъглова е, в знак в който няма особено достойнства, по моите изчисления е в мой 7-ми дом, в неин 2-ри. Нейния първи го броя от 6-ти мой, все пак е котка. Не знам. Може би показва, че трябва да се консултирам бързо с ветеринар, специалист?
« Последна редакция: Март 21, 2021, 01:57:17 am от Yeah! »
I deserve the best.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #8017 -: Март 21, 2021, 05:41:12 am »
Котката по 6 ти дом-близнаци.Марс у6,у11 за котката в нейн 1ви дом.Агресивна,възможно е да е изяла нещо,Луна във 2ри нейн дом.Меркурий в риби не е добре поставен,зато1ение и падение.Провери я за паразити,бяс.Може да е разгонена.Марс -възпаление,развалена кръв,сърбежи,затруднено уриниране,втрисане
« Последна редакция: Март 21, 2021, 05:43:51 am от Сафо »

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2141
« Отговор #8018 -: Март 29, 2021, 06:53:19 pm »
Ще оживее ли кучето?
Днес припадна , трепереше и от носа и муцуната му течаха някакви води.
Младо , здраво куче, много агресивно доскоро. От лятото почнаха едни петна да му излизат, чешеше се, водиха го на лекар, пи хапчета. Петната останаха, то почна да не се храни много, но пак си беше жизнено и подвижно.
Не знам какво се случва, на баща ми 2/3 от пчелите измряха, заекът кашля страшно, другото куче днес също.
Ето и картата:
« Последна редакция: Март 29, 2021, 07:27:00 pm от Корея »
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4632
« Отговор #8019 -: Март 29, 2021, 07:18:15 pm »
Ще оживее ,ама този аспект на Луната с Нептун да не е отровено с нещо  ::) Дано всичко да е наред скоро

Сафо

• Hero Member
« Отговор #8020 -: Март 30, 2021, 05:25:00 am »
Ще оживее ли кучето?
Днес припадна , трепереше и от носа и муцуната му течаха някакви води.
Младо , здраво куче, много агресивно доскоро. От лятото почнаха едни петна да му излизат, чешеше се, водиха го на лекар, пи хапчета. Петната останаха, то почна да не се храни много, но пак си беше жизнено и подвижно.
Не знам какво се случва, на баща ми 2/3 от пчелите измряха, заекът кашля страшно, другото куче днес също.
Ето и картата:
Корея,не съм сигурна ,но Меркурий у7,у8 домове за кучето в негов 1ви дом,Луната в 8ми дом върви към аспект с Юпитер у1 за кучето и е в негов 12дом.Нептун/Меркурий в 1ви дом-възможно е да има някак некоординирани движения,освен паразити,има още нещо.По скоро съм песимист относно хорара.

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2141
« Отговор #8021 -: Март 30, 2021, 07:50:23 pm »
Още вечерта кучето се съвзе и почна да яде, днес си е наред.
Но сме убедени, че му има нещо, трепери понякога, губи апетит, а е на две години.
Водено е на трима ветеринари за кожния проблем и не откриват какво е.
Дано с това да се размине и повече да не ни изкарва акъла така.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1940
« Отговор #8022 -: Март 31, 2021, 09:09:02 am »
Правили ли сте кръвно изследване при вет?

На моето кученце така му открихме тежка анемия и последвала левкоза.
Не му давайте твърда храна като гранули и подобни.

maimunka365

• Hero Member
  • Публикации: 998
« Отговор #8023 -: Март 31, 2021, 09:29:37 am »
Корея, правен ли е тест за гана?
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг

Sun_Shine123

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 76
« Отговор #8024 -: Март 31, 2021, 03:36:06 pm »
Здравейте, пиша от името на моя приятелка, майка на 18 годишен син, на който му предстои завършване и дипломиране. Много е притеснена, защото има проблем с един предмет в училище, заплашва го оставяне на поправителен изпит, което може да му обърка плановете за в бъдеще...Въпроса е Ще завърши ли успешно синът и назован по име? Много ще съм благодарна и аз, и тя за помоща  :-*