Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584478 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Общи хорари
« Отговор #4965 -: Април 14, 2016, 03:28:47 pm »
Ти си права в тълкуването, репликата ми не касае теб :)
Да, разбрах че репликата е към питащата и също се дразня, когато не се дава достатъчна информация по даден въпрос, а се случва после има упреци към тези, дали отговор, че не познали/не разбрали и така нататък..

trendy

• Hero Member
  • Публикации: 1804
« Отговор #4966 -: Април 15, 2016, 05:15:35 pm »
Хораааа много е спешно! Не мога да се свържа с баща си, трябваше да се прибере вчера на София, още не го е направил. От два дена е с изключен телефон. Какво се е случило с него? Ужасно съм притеснена!!!!

akruks

• Hero Member
« Отговор #4967 -: Април 15, 2016, 06:13:13 pm »
Хораааа много е спешно! Не мога да се свържа с баща си, трябваше да се прибере вчера на София, още не го е направил. От два дена е с изключен телефон. Какво се е случило с него? Ужасно съм притеснена!!!!
Баща ти е представен от ретро Юпитер в твоя 12д- бави се, не го виждаш, а не го и чуваш, както става ясно от коментара ти, Нептун е в негов 3д и замъглява комуникацията, а и придвижването му, внася неяснота в делата му по 3д. Ще се чуете- Марс у3 за теб в сходящ съвпад със Сатурн У3 за него, Луната също е в сходящ тригон с негов У3 и до 3-4 часа, максимум 8ч,  би трябвало да се чуете/видите.

trendy

• Hero Member
« Отговор #4968 -: Април 15, 2016, 06:18:24 pm »
Вчера роднините му са го изпратили и вече му се губят следите. Мен ме съмнява, че се е напил някъде и изобщо в момента не е адекватен. Утре заминавам до родния му град, да го търся, ако  трябва и в полицията ще ходя.

Благодаря, Акрукс, ако се свържи с мен ще дам ов.

akruks

• Hero Member
« Отговор #4969 -: Април 15, 2016, 06:20:53 pm »
Вчера роднините му са го изпратили и вече му се губят следите. Мен ме съмнява, че се е напил някъде и изобщо в момента не е адекватен. Утре заминавам до родния му град, да го търся, ако  трябва и в полицията ще ходя.

Благодаря, Акрукс, ако се свържи с мен ще дам ов.
Може, Нептун в 3д е виновник в това да вдига чашката и оплита крачката  :012:

trendy

• Hero Member
« Отговор #4970 -: Април 15, 2016, 07:56:10 pm »
Най-накрая си включи телефона и на всичкото отгоре ми се скара. Браво на Акрукс!

akruks

• Hero Member
« Отговор #4971 -: Април 15, 2016, 08:49:42 pm »
Най-накрая си включи телефона и на всичкото отгоре ми се скара. Браво на Акрукс!
А защо не е пристигнал още? Добре, че се е обадил, да не пътуваш и го издирваш.

trendy

• Hero Member
« Отговор #4972 -: Април 16, 2016, 01:14:39 pm »
Оф, не знам. Вдигна ми кръвното тоя човек. Иначе тази нощ се е прибрал в София.

WhiteRose

• Full Member
  • Публикации: 213
« Отговор #4973 -: Април 18, 2016, 07:14:13 am »
Здравейте. Може ли малко помощ по хорара, ще успея ли да издържа изпита си. Изпита ми беше днес, а резултатите ще разберем след повече от месец.
Давам Ов по този хорар  - днес разбрах, че съм го издържала.

WhiteRose

• Full Member
  • Публикации: 213
« Отговор #4974 -: Април 18, 2016, 07:19:03 am »
Здравейте, може ли да погледнете един хорара за изпит, дали е издържан. Може и да е проверен вече, не знам.
ОВ и за този хорар - ще трябва отново да се явявам на този изпит.
Може би заблудата в интерпретацията на хорара е дошла от там, ако е бил гледан като университетски. Моя грешка, не съм уточнила, че е за допълнителна професионална квалификация.

akruks

• Hero Member
« Отговор #4975 -: Април 18, 2016, 02:09:01 pm »
ОВ и за този хорар - ще трябва отново да се явявам на този изпит.
Може би заблудата в интерпретацията на хорара е дошла от там, ако е бил гледан като университетски. Моя грешка, не съм уточнила, че е за допълнителна професионална квалификация.
Изпитите, независимо какви, все по 3д ги гледам. Видях, че Мерка У1 е извършил квадратура с Плутон У3, но пък беше извършил съвпад с Уран У6 (4-ти от 3-ти), Луната беше извършила съвпад с Плутон У3, та рекох да дам едно Да  :012: Може би ретро Сатурн у6 дава явяването отново.  ::)

trendy

• Hero Member
« Отговор #4976 -: Април 19, 2016, 09:22:04 am »
Взех участие в един журналистически конкурс, та ми е интересно дали ще грабна голямата награда  :012:

Ще дам ов към средата на май месец  :)

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
« Отговор #4977 -: Април 19, 2016, 10:03:09 am »
Не  :)
De omnibus dubitandum est

akruks

• Hero Member
« Отговор #4978 -: Април 19, 2016, 10:28:27 pm »
Взех участие в един журналистически конкурс, та ми е интересно дали ще грабна голямата награда  :012:

Ще дам ов към средата на май месец  :)
Луната У3 в 5д е без курс, извършила е квадрат с ретро Сатурн У9, У10, така че голямата награда ще ти се размине, но не губи кураж- има следващ тираж!  :)
Понеже Луната и Меркурий У1 са извършили хармонични аспекти с Юпитер У5, който е ретро, то все някакво признание/удовлетворение ще имаш по-късно от участието си в конкурса. Успех!

trendy

• Hero Member
« Отговор #4979 -: Април 20, 2016, 11:51:22 am »
Благодаря ви  :58: Е, то е ясно, че няма да спечеля първото място. Но все пак това ми е първият конкурс и се вълнувам  :012: Непременно ще ви дам ов  :)