Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584571 пъти)

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
Re: Общи хорари
« Отговор #5490 -: Януари 06, 2017, 02:51:56 pm »
:08: В никакъв случай не позволявай някой да те отклонява от това, което ти доставя удоволствие и което ти е цел/желание. Не си проваляй живота. Току-виж нещата почнали да се подреждат най-накрая за теб. Досега си живял по един начин - ами хайде сега пък да опиташ друго ... ей така, от интерес, ако не друго .... и да видим, толкова ли е страшно.

Изтръпнах като прочетох Стар - мислех, че ще отстъпиш и ще се разколебаеш .... но твоя отговор ми хареса  :08:
Глупости, как ще се отклоня! Още от малък си мечтая да свиря, обаче тогава нямах пари и не смеех да кажа нищо на нашите заради безпаричието (а и баща ми все се оплакваше колко пари отивали за материалите за рисуване на брат ми). Не че сега имам тяхното одобрение, те гледат само от гледна точка на парите, но щом веднъж докараха пианото у нас, връщане назад няма.  :)

Veselin

• Hero Member
« Отговор #5491 -: Януари 06, 2017, 04:20:26 pm »
А аз мисля, че твърде много разсъждаваш.  :012:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #5492 -: Януари 06, 2017, 04:25:26 pm »
А аз мисля, че твърде много разсъждаваш.  :012:

И търси на корена ряпата.  ;D

И аз от много мислене и обмисляне доникъде не го докарах.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

art7ess

• Hero Member
  • Публикации: 694
« Отговор #5493 -: Януари 06, 2017, 05:03:20 pm »
))
//нищо не може да се сравни с удоволствието, което носи музиката.

666

• Hero Member
  • Публикации: 567
« Отговор #5494 -: Януари 08, 2017, 02:33:42 pm »
В работата няколко пъти изчезват пари на колежки. Имаме съмнения за едната жена,която чисти и реших да направя хорар.
 И то сериозни суми липсват, все става в раб.време....

Краде ли пари чистачката?

Veselin

• Hero Member
« Отговор #5495 -: Януари 09, 2017, 09:05:28 pm »
Гледах го този хорар, но не знам какво да кажа. Не мисля, че чистачката краде.
Камери нямате ли, за да видите на тях какво точно се случва?

666

• Hero Member
« Отговор #5496 -: Януари 09, 2017, 09:19:08 pm »
Точно вътре в стаичката не се вижда.. иначе тя че влиза влиза, нали чисти, но не всеки ден..и парите изчезват точно тези дни. Не знам дали е съвпадение, но къде отиват тези пари иначе  :017: а изглежда много мила...не знам, не мога да подредя пъзела..

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7919
« Отговор #5497 -: Януари 09, 2017, 10:10:24 pm »
Хъ, не ми изглежда да е чистачката, обаче твоята роля в цялата работа не изглежда ясна, а и сатурн в 7-ми не е ок за хорара.

666

• Hero Member
« Отговор #5498 -: Януари 09, 2017, 10:19:03 pm »
Може би защото на мен лично не са ми изчезвали (все още), а на майка ми и още няколко колежки.

Добре де, има ли начин да ми помогне астрологията в случая? Че все пак не мога да направя 100 хорара с всевъзможни хора, докато не излезе нещо  :017: а е много неприятно, това са нагли кражби от по 50 лв всеки път..

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3181
« Отговор #5499 -: Януари 09, 2017, 10:25:58 pm »

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #5500 -: Януари 09, 2017, 10:27:22 pm »
В работата няколко пъти изчезват пари на колежки. Имаме съмнения за едната жена,която чисти и реших да направя хорар.
 И то сериозни суми липсват, все става в раб.време....

Краде ли пари чистачката?

Картата наистина е трудна за разплитане. Сатурн в 7 дом, безкурсна Луна в 12ти. Луната представя парите, за които се пита. Има вероятност крадецът да не бъде разобличен. Може да се усети и кражбите да спрат.

Меркурий в 7 дом на хорарната карта представя питащата и нейното желание да разбере кой е крадецът. Гледаме крадецът как е представен – Юпитер във Везни, който е в рецепция с Венера в Риби, последната съвпада с Кету, Марс и Нептун. Според мен пари задига жена – с мила и приятна външност или маниер на общуване. От оня тип, за които никога не бихте си помислили, че може да извърши такова нещо.

Ако подозираме чистачката, гледаме по 6 дом – обслужващ персонал от по-нисък ранг. Представена е от Марс, който е в един знак с Венера, Нептун и Кету. Венера има връзка с 12 дом и е диспозитор на Луната /парите/, има и рецепционна връзка с Юпитер – сигнификатора на крадеца. Не искам да набеждавам жената, но с най-висока степен на вероятност това може да бъде хигиенистката, освен ако във въпросната стаичка не се е завъдило необяснимо паранормално явление – по Нептун/Кету.

А парите как изчезват – от личния ви багаж, оставен в стаичката? Предполагам, че това е някакво сервисно помещение, стаичка за персонала?

Има ли вероятност друга колежа да краде и да набеждава чистачката? Търсете жена венерин тип.

Има и друг вариант – картата да е нерадикална. И ситуацията остава неясна.

666

• Hero Member
« Отговор #5501 -: Януари 09, 2017, 10:36:00 pm »
Lilla, тази жена е точно такава- посреща те и те изпраща с най- мили думи, какви ли хубосии не ти желае и тн. Все се шегува, мила е..първата мисъл на всички беше "няма как да е тя", докато една колежка не й каза, че излиза за малко и онази междувременно се сетила да чисти кошчето докато я няма..и следобяд колежката установява, че й няма парите. Друг не е влизал, самата стая се вижда на камерите отвън.

Лошото е, че дори да сме почти убедени, че е тя, няма как да докажем самата липса на пари. Това, че е влизала се вижда на камерите, ама другото.......

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #5502 -: Януари 09, 2017, 10:38:47 pm »
А какви превантивни мерки могат да бъдат предприети в случая? Все пак не може да се краде до безкрай и безнаказано, при това недоказуемо. Да се подаде сигнал до ръководството? Или да измислите някакъв номер.

666

• Hero Member
« Отговор #5503 -: Януари 09, 2017, 10:52:25 pm »
Май почти никакви  :( ако измислим някой номер и я хванем на място....друго не знам....

Santi

• Hero Member
  • Публикации: 660
  • Nonsense
« Отговор #5504 -: Януари 09, 2017, 10:53:04 pm »
А какви превантивни мерки могат да бъдат предприети в случая? Все пак не може да се краде до безкрай и безнаказано, при това недоказуемо. Да се подаде сигнал до ръководството? Или да измислите някакъв номер.

Да и 'скроят шапка' потърпевшите и да се оплачат пред управителя/директор на отдела след като я спипат.
За съвпдание не може и да става дума, освен ако някого не търси подобно съвсем преднамерено, но си разчела твърде красноречиво хорара,така че се съмнявам лично. /съмнявам се в чак толкова засукано дръзка хитрост/  ;D