Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584513 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Общи хорари
« Отговор #5670 -: Март 12, 2017, 05:53:50 pm »
akruks,как интерпретираш наличието на  У7 /сигнификатора на купувача/ в интерсептиран знак
че има затворени пари, изкарани в чужбина, понеже У1, У2 за него е Сатурн в стрелец. Този, който е проявил интерес, има панелен апартамент в квартала, в който живее омъжената му дъщеря, искал да остави апартамента на нея и да си вземе къща с двор , а нашия двор е голям, над половин дка, къщата е двуетажна

Bobolina

• Hero Member
  • Публикации: 623
« Отговор #5671 -: Март 12, 2017, 08:27:07 pm »
Ще се доизяснявате- допълнително, като всеки ще остане на предишната си позиция.
Хорарът е емоционален.

Благодаря ти, че коментира, Уран! :58: Няма как да не е емоционален хорарът - и темата ми е емоционална, и с човека ни свързват емоции... Защо предположи ревност, виждаш ли и такава в картата? Не бих се изненадала.

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #5672 -: Март 12, 2017, 08:30:07 pm »
Благодаря ти, че коментира, Уран! :58: Няма как да не е емоционален хорарът - и темата ми е емоционална, и с човека ни свързват емоции... Защо предположи ревност, виждаш ли и такава в картата? Не бих се изненадала.
Хорарът прилича на любовен. Управителят на квезита е в твой 5 дом, Луната, представяща кверента- в 8 дом на квезита.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #5673 -: Март 16, 2017, 06:25:07 pm »
Чух по радиото, че полицията е открила скелет на починал мъж край Браниполе и останки от раница и се запитах дали това не е брат ми.  ???

akruks

• Hero Member
« Отговор #5674 -: Март 16, 2017, 07:25:20 pm »
Чух по радиото, че полицията е открила скелет на починал мъж край Браниполе и останки от раница и се запитах дали това не е брат ми. 
Не знам, Весо, как да го гледам този хорар, но Луната е с последен хармоничен аспект- със Слънцето, което е У12 за теб, така че ще ти се изясни въпросът, който те мъчи.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #5675 -: Март 16, 2017, 07:47:35 pm »
Благодаря много, акрукс!
Чудех се дали откритият труп не трябва да се разглежда по 8 дом, обаче У3 и У8 е Марс, а когато управителят е общ, значи ли, че става дума за едно и също нещо?  ???

akruks

• Hero Member
« Отговор #5676 -: Март 16, 2017, 08:03:09 pm »
Благодаря много, акрукс!
Чудех се дали откритият труп не трябва да се разглежда по 8 дом, обаче У3 и У8 е Марс, а когато управителят е общ, значи ли, че става дума за едно и също нещо?  ???
У3 е Плутон, с когото Луната е в хармоничен аспект

Ka16

• Newbie
  • *
  • Публикации: 28
« Отговор #5677 -: Март 17, 2017, 11:58:40 am »
Здравейте,
позволих си да задам уточняващ въпрос към проблема ми със смяната на квартирата.
Акрукс ми отговори на предният хорар, че синът на собственикът на апартаментът ще се откаже да си идва и ще продължим да използваме същият апартамент и няма да се местим.Това е повече от прекрасен вариант.

Въпросът, който зададох е :Ще се откаже ли собственикът да си ползва апартаментът и ще останем ли ние в него.

Доколкото аз се опитвам да си го тълкувам аз съм луната (като питаща), сегашният апартамент е меркурий и те правят един аспект, който мисля, че е куинкокс .Според мен това не е лош аспект , но не съм сигурна.Собственикът го тълкувам като партньор т.е 7 ми дом и сатурн.Между сатурн и луна няма аспект, но между сатурн и меркурий има квадрат.
Последният аспект на луната в знака скорпион е секстил , това е хубаво доколкото знам.

Моля ви за помощ, сама немога да си го разтълкувам.Ето я картата

« Последна редакция: Март 17, 2017, 01:31:45 pm от Ka16 »

Bobolina

• Hero Member
« Отговор #5678 -: Март 17, 2017, 06:14:17 pm »
В тази карта как изчислявате време? Търся кога би се случила дискусия по темата, макар че ако няма да се постигне разбирателство, може би е все едно.

(Име) чувства ли вина за случилото се? По-скоро става въпрос за осъзнаване на отговорност, но така зададох въпроса. Опитах да обясня възможно най-директно и простo гледната ми точка, не знам дали ме разбраха. Като на човек не му изнасят фактите и решава да приема другата страна за "емоционална". Мисля си в случая как стоят нещата.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #5679 -: Март 17, 2017, 06:35:31 pm »
Въпросът е зададен по много специфичен начин, трудно може да се отговори в конкретика. Но да, акцентът върху Дева и Риби има връзка с вменяване на вина. Сатурн също, но в случая той е сигнификатор на квезита, насрещната страна.

Ако разгледаме хорара, има поне три предпоставки, които загатват за неразбирателство и липса на синхрон между страните:
– управителите на АС и ДС са в квадрат
– опозиция между светилата /близо до възлите, по оста 2-8/
– рецепция между Венера и Марс, но по заточение
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Bobolina

• Hero Member
« Отговор #5680 -: Март 17, 2017, 06:45:51 pm »
Благодаря ти, Лили! А може ли да се изчисли време относно последваща комуникация или не е благонадежден този подход?

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #5681 -: Март 17, 2017, 06:48:24 pm »
В хорарната астрология има указания за евентуален тайминг, но тази карта според мен не е от "говорещите", дори ако се приеме за радикална.

Ти първоначално питаш дали лицето Х. чувства вина, а не дали ще има диалог, разговор, изясняване между вас.

Bobolina

• Hero Member
« Отговор #5682 -: Март 17, 2017, 07:31:49 pm »
Така е, започнах да мисля за време на събитията, след като Уран писа, че ще има доизясняване. Аз мисля, че казах много и очаквах да са ми разбрали гледната точка, дори и да не са съгласни с нея.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #5683 -: Март 17, 2017, 07:45:32 pm »
Между другото, позовавайки се на горепосочените фактори, изходих от това, че става въпрос за отношения с мъж. Напоследък рядко чета в хорарните теми и не следя всички предистории, пък и бързо забравям.

Bobolina

• Hero Member
« Отговор #5684 -: Март 17, 2017, 07:47:57 pm »
Да, правилно, за отношения с мъж става дума, там се получи конфликт по делови въпрос.