Добре, тази карта как я виждаш, не е в чужбина, не е и пътувал, така ли? Защо му е да го прави това, писал ми поздрави и разни снимки, аз не го разбирам, какво му се върти в главата? :17: Луната като е в негов 9ти дом, това как се тълкува?
Луната У3 за него в негов 9д. (кратък път в чужбина) е извършила квадрат с негов У1.
Негов У1 в сходящ квадрат с У9, а защо те лъже- ами защото хора всякакви! Има един откачалник от Бялото братство, който има към 2000виртуални приятелки и почти нито един приятел- обясни ми това, че жените били с по-чиста енергия
По едно време ме лъга, че се събрал с някаква от Търново и имал близнаци, прати ми снимки на бебетата с майката, но без него, бил заминал при нея в Англия, пълни измишльотини. Беше ме набрал по айсикю (тогава още нямаше скайп) и видях, и чух как сестра му го навиква да излезел на двора да свършел някаква работа, а той се сконфузи и спря да комуникира с мен, но после разбрах, че продължил да лъже другите, една обща позната му се беше вързала, че имал близначета (той гонеше шейсетте, стар ерген, безработен)