Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584492 пъти)

Bobolina

• Hero Member
  • Публикации: 623
Re: Общи хорари
« Отговор #5715 -: Март 23, 2017, 02:30:16 pm »
не си уточнила какви са ви отношенията, виждала ли си го на живо

Виждала съм го, но в последните седмици не сме се виждали. Има някакъв интерес към мен, но какъв - само той си знае.

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2141
« Отговор #5716 -: Март 23, 2017, 07:35:36 pm »
Възможно е, макар че ще има момент, когато ще ти се струва невъзможно.
Млад мъж/колега е силно заинтересован от теб. Пътуването да не се окаже накрая меден месец :)
Младият мъж всъщност иска да пътуваме заедно, но засега отпуските му не са във време, в което мога и аз. Не е изключено да се направи нещо по въпроса.
Благодаря, за мен лично картата не е много обнадеждаваща, предвид многото неща , които съм замислила това лято и най- вече финансовото им обезпечаване.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Bobolina

• Hero Member
« Отговор #5717 -: Март 24, 2017, 03:05:28 pm »
Накрая да не се окаже, че не ме е лъгал, а аз съм недоразбрала какво иска да каже със снимките. Днес ме е търсил да говорим по тел., но аз нещо не съм на кеф да говоря с него и чакам да ми попремине. ::)

Откъм отношения, т.е. неговото към мен, картата не изглежда толкова зле, нали?  :017:

Виждала съм го, но в последните седмици не сме се виждали. Има някакъв интерес към мен, но какъв - само той си знае.

А тук как ви изглеждат нещата? Би трябвало да мога да дам ОВ до няколко дни, ако успея да си проведа разговора.

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #5718 -: Март 24, 2017, 03:45:10 pm »
Какво питаш?
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

Bobolina

• Hero Member
« Отговор #5719 -: Март 24, 2017, 03:49:49 pm »
Какво питаш?

За отношението на въпросния човек (по име) към мен.

The_One

• Hero Member
« Отговор #5720 -: Март 24, 2017, 03:56:05 pm »
Има взаимни симпатии, но той е объркан и нерешителен. Засега няма да има развитие на отношенията между вас. След 15 април той ще е по-наясно със себе си и може да предприеме нещо.

Ali_Lun

• Hero Member
  • Публикации: 1154
« Отговор #5721 -: Март 25, 2017, 03:42:10 pm »
Как ще завърши тази вражеска история? Добре или зле за мен? И колко добре и колко зле?

Благодаря ви!

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4632
« Отговор #5722 -: Март 25, 2017, 04:11:09 pm »
Никой не знае, добре ли е ,когато всъщност е зле и зле ли е, когато всъщност е добре-това са философски и субективни понятия. И как да е добре, като не е започнало зле и колко да е зле щом е започнало добре.  :017: Ко речи  ;D

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #5723 -: Март 25, 2017, 09:05:04 pm »
Как ще завърши тази вражеска история? Добре или зле за мен? И колко добре и колко зле?

Благодаря ви!
Асцендентът е в нулев градус, което значи, че ситуацията ще се измени скоро и питането ти ще се обезмисли. Последният аспект на Луната, У12 за теб, е квадрат със Сатурн У6, така че внимавай да не се вкарваш в излишни филми!

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5724 -: Март 25, 2017, 09:11:38 pm »

Благодаря ви!
От явни врагове ще се превърнат в скрити врагове, това са коварни хора с пари, затова най-добре е да се дистанцираш, че може да те потрошат с този сходящ съвпад на Мерка У1 с Уран У6 в 8д.

The_One

• Hero Member
« Отговор #5725 -: Март 25, 2017, 10:20:15 pm »
Никой не знае, добре ли е ,когато всъщност е зле и зле ли е, когато всъщност е добре-това са философски и субективни понятия. И как да е добре, като не е започнало зле и колко да е зле щом е започнало добре.  :017: Ко речи  ;D

Човекът само когато знае кво му е, само той си знае кво му е.

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4632
« Отговор #5726 -: Март 25, 2017, 11:37:19 pm »
Човекът, дори, само той да знае  какво му е ,сам не знае какво му е .

Ali_Lun

• Hero Member
« Отговор #5727 -: Март 26, 2017, 09:04:58 am »
Човекът само когато знае кво му е, само той си знае кво му е.

Божинчо  :012:

Ali_Lun

• Hero Member
« Отговор #5728 -: Март 26, 2017, 09:15:54 am »
От явни врагове ще се превърнат в скрити врагове, това са коварни хора с пари, затова най-добре е да се дистанцираш, че може да те потрошат с този сходящ съвпад на Мерка У1 с Уран У6 в 8д.

Ако не ме е грижа за бъдещето ми, буквално ще им е*а м***та,но да минем каналния ред - полиция и съд,тогава ще видя.
Добре ще се дистанцирам,но докога? Как ще свърши това? Аз съм за мир,но отсреща не са,ходил съм веднъж в полицията,има протокол,но тези продължават,a аз нямам доказателства,кварталният ми каза едва ли не че трябва да ме убият,че полицията да се задейства.
Какво стана с брата на нашия съфорумник Veselin?

Ali_Lun

• Hero Member
« Отговор #5729 -: Март 26, 2017, 04:33:55 pm »
защо питаш мен, питай Веселин

на приятелка бившия съпруг е в неизвестност вече шеста година, предполага се, че циганите са го затрили, защото последно имал вземане-даване с една циганка от селото
знам и друг случай на изчезнал, ни вест, ни кост, за него се предоплага, че е затрит от мафията, понеже работеше охрана в банка, която умишлено фалираха средата на 90-те, вероятно е видял на видео нещо, което не е трябвало да се знае

Страхотно! Думата,която използвах има двойно значение(едно подзначение) и супер пасва.
Та... какво правим? Значе правя си извод,че не само в България,а по целия свят,няма справедливост за обикновените хора,те са просто роби - робството го има,никой да не се заблуждава,оплитат те в безпаричие,манипулират те и бачкаш и се подчиняваш до края на живота ти.А,ако се правиш на многознайко и на отворен,ако тръгнеш да се защитаваш,да не позволяваш да те тъпчат - те убиват...