Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584508 пъти)

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3181
Re: Общи хорари
« Отговор #5850 -: Юни 05, 2017, 10:38:58 am »
Х ще дойде ли на сватбата
По мое мнение не, но вижте и вие

Bobolina

• Hero Member
  • Публикации: 623
« Отговор #5851 -: Юни 05, 2017, 11:35:35 am »
Бихте ли погледнали тази карта, моля ви. Трябва да пътуваме за концерт. Обаче предвид събитията в европейски план, около мен някои хора започват да проявяват вид параноичност. В моята глава мисли за апокалипсис няма, ще се живее, но много ми се иска това да е хубаво изживяване за цялата група, а не някой постоянно да се оглежда с ужас в очите... ???

Въпросът ми е: Ще минат ли безпроблемно и приятно пътуването и самият концерт? Ще погледна и другите карти, но ми се прииска да имам и хорар по случая. 

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
« Отговор #5852 -: Юни 05, 2017, 12:28:15 pm »
Аз питам "С./колежка/ ли говори против мен на шефа?" Благодаря.
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #5853 -: Юни 05, 2017, 12:39:26 pm »
Аз питам "С./колежка/ ли говори против мен на шефа?"

Като че ли не, но има женска завист между вас.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5854 -: Юни 05, 2017, 02:47:34 pm »
Аз питам "С./колежка/ ли говори против мен на шефа?" Благодаря.
Луната е без курс, така че притесненията ти са неоснователни. Колежката ти може да не е докрай искрена, но в случая не е говорила, тъй като неин У3 е в началото на знака, тепърва ще прави тригон с неин У1

akruks

• Hero Member
« Отговор #5855 -: Юни 05, 2017, 02:54:08 pm »
Бихте ли погледнали тази карта, моля ви. Трябва да пътуваме за концерт.

Въпросът ми е: Ще минат ли безпроблемно и приятно пътуването и самият концерт? Ще погледна и другите карти, но ми се прииска да имам и хорар по случая.
Да, пътуването ви ще е успешно.

akruks

• Hero Member
« Отговор #5856 -: Юни 05, 2017, 03:04:54 pm »
Х ще дойде ли на сватбата
По мое мнение не, но вижте и вие
Луната с последен аспект опозиция с Венера в негов 3д, но негов У1 Сатурн в твоя 5д е в сходящ съвпад с ПФ, Луната е извършила съвпад с техния диспозитор, така че може и да дойде.

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
« Отговор #5857 -: Юни 05, 2017, 08:00:38 pm »
Луната е без курс, така че притесненията ти са неоснователни. Колежката ти може да не е докрай искрена, но в случая не е говорила, тъй като неин У3 е в началото на знака, тепърва ще прави тригон с неин У1

Като че ли не, но има женска завист между вас.

Момичета, а по този хорар може ли да се каже дали ще разбера все пак истината?
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #5858 -: Юни 05, 2017, 08:52:11 pm »
Момичета, а по този хорар може ли да се каже дали ще разбера все пак истината?

Безкурсна Луна върху изгорения път – малко се съмнявам. И не е в някоя злобна накшатра, която да напомпва и нагнетява напрежението помежду ви, поне на този етап. Сигнификаторът на колежката, назована по име, е в тригон с шефа, но е ретрограден, няма достойнства и се намира в знак на падение на шефа. Според мен възможностите ѝ да окаже някакво влияние върху шефа, а още повече натиск, са ограничени. Може и да се опитва да му се мазни, но трудно ще ти навреди. Ти и ръководството /фирмата/ сте с един и същи сигнификатор, представени сте от меркуриеви знаци. Ако гледаме и Нептун като втори неин сигнификатор /на колежката/, той е в точен квадрат със Слънцето – според мен няма да има успех, дори ако си послужи с лъжи и изопачаване на реалните факти.

« Последна редакция: Юни 05, 2017, 09:03:18 pm от Lilla »
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

CKRON

• Newbie
  • *
  • Публикации: 32
  • Всичко, което не ни убива ни прави по-силни!
« Отговор #5859 -: Юни 06, 2017, 10:44:54 am »

Утре ще се явявам на конкурс за повишаване в длъжност- от старши в главен инспектор. Сигнификатор на питащия е управителя на асцедента- Венера, както и Слънцето, което е в първи дом. Сигнификатор на въпроса- управителя на трети дом- Луната, както и Меркурий. Сигнификатор на изпитващите е управителя на десцедента- Плутон, както и управителя на МС, т.е. Сатурн. Сега Венера и Луната правят квадратура, но Слънце прави тригон с Плутон и МС. Меркуриѝ прави тригон със Сатурн. Доколкото си спомням в една от книгите, които съм чел квадратурата също може да даде положителен отговор, когато има други индикации за това, но положителния резултат може да се забави или да не донесе ползата, която се очаква от него. В случая второто не важи, остава да се появи някакво забавяне. В конкурса ще се борят около 50 души за една бройка, но ще има двама подгласници, които в последствие могат при отпускане на нови бройки да си повишат длъжността. Моето тълкуване е, че ще бъда подгласник, който няма да спечели сега, но това ще стане в рамките на три месеца. Вие какво мислите?

Да дам малко обратна връзка  :012: След три седмици най-после излязоха резултатите от конкурса. Аз съм първи подгласник на спечелилия  :) Проследих движението на Сатурн, който в момента е ретрограден и видях, че се обръща в края на август. В края на септември влиза в орбиса на тригона с Меркурий. Прогнозата ми е, че в края на септември или началото на октомври ще стана главен инспектор  :012:

akruks

• Hero Member
« Отговор #5860 -: Юни 06, 2017, 04:02:45 pm »
Да дам малко обратна връзка  :012: След три седмици най-после излязоха резултатите от конкурса. Аз съм първи подгласник на спечелилия  :) Проследих движението на Сатурн, който в момента е ретрограден и видях, че се обръща в края на август. В края на септември влиза в орбиса на тригона с Меркурий. Прогнозата ми е, че в края на септември или началото на октомври ще стана главен инспектор  :012:
  :)
Венера У1 е в сходящ съвпад с Уран у11 и сходящ тригон със Сатурн У10, така че повишение, нова длъжност ще имаш, но ще е трудно/със забавяне, заради ретроградието на Сатурн.

CKRON

• Newbie
  • *
  • Публикации: 32
  • Всичко, което не ни убива ни прави по-силни!
« Отговор #5861 -: Юни 06, 2017, 04:13:07 pm »
Много добра прогноза  :clap:  А какво ще кажеш за времевия аспект, който съм споменал? Кога според теб ще стане факт това повишение?

akruks

• Hero Member
« Отговор #5862 -: Юни 06, 2017, 04:26:52 pm »
Много добра прогноза  :clap:  А какво ще кажеш за времевия аспект, който съм споменал? Кога според теб ще стане факт това повишение?
през септември, все пак не трябва да се пренебрегва последния, негативен аспект на Луната с Уран У11, а по 11д е новата работа/работни задължения, гледано спрямо 10д е производен 2-ри - парите от повишението може да не те удовлетворят в крайна сметка

tele

• Full Member
  • Публикации: 151
« Отговор #5863 -: Юни 19, 2017, 03:17:36 pm »
Здрвейте, ще взема ли държавните изпити на 3 и 4 юли ? :(

akruks

• Hero Member
« Отговор #5864 -: Юни 19, 2017, 03:52:30 pm »