Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584531 пъти)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7919
Re: Общи хорари
« Отговор #5880 -: Юни 21, 2017, 09:46:03 pm »
И без това вече съм се превърнала в име нарицателно в астрологичните среди. Споходи ме същата участ като Гали навремето.  :012:

Ти пък...участ
Нищо й няма на Гали

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4632
« Отговор #5881 -: Юни 21, 2017, 10:41:27 pm »
Верм, ще си паснете с астроложката -и двете не знаете на кой свят сте  :D А относно профитата -да дойдат -и тях ще ги оправим -най си падам по торта със салмонела от запъртъци. Обичам да ме гледат с презрение висшите умове  ;D

vermm

• Sr. Member
  • Публикации: 401
« Отговор #5882 -: Юни 21, 2017, 10:57:34 pm »
то пък кой ли знае :)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5883 -: Юни 22, 2017, 12:21:27 am »
Срам не срам, ама едва ли е имало такъв хорар до сега. Ядосах се малко. Ако някой вижда нещо... БЛАГОДАРЯЯ :)
"Мога ли да се доверя на тълкованието на астроложката"
По тази карта излиза, че имаш високо мнение за себе си и интуицията, и знанията си покрай Юпитер У1, У12, съУ3 на МС, който е в екзалтация в знака, в който се намира У1 на астроложката- мислиш си, че я превъзхождаш, че не е способна да ти даде отговорите, от които се нуждаеш, но проблемът е в твоя приемник. Вашите У1 отиват към квадрат, няма да мелите брашно заедно, дори да запишеш курс при нея, към което насочва сходящия тригон на Нептун У3 с Меркурий У1, У3 за нея.

vermm

• Sr. Member
« Отговор #5884 -: Юни 22, 2017, 02:49:17 am »
По тази карта излиза, че имаш високо мнение за себе си и интуицията, и знанията си покрай Юпитер У1, У12, съУ3 на МС, който е в екзалтация в знака, в който се намира У1 на астроложката- мислиш си, че я превъзхождаш, че не е способна да ти даде отговорите, от които се нуждаеш, но проблемът е в твоя приемник. Вашите У1 отиват към квадрат, няма да мелите брашно заедно, дори да запишеш курс при нея, към което насочва сходящия тригон на Нептун У3 с Меркурий У1, У3 за нея.
Извинявай, но това е пълен абсурд. Нямам изобщо такова мнение, че я превъзхождам и т.н. Аз от астрология никога не съм твърдяла, че разбирам. Разочаровах се, че въпреки грешката си на момента не каза, бе я да видим може пък да съм сгрешила. На всеки може да се случи. Ама и да се поправи.  Не може да говори за мен неща, които да нямат нищо общо със същността ми и да си мълча. Все пак съм отишла при нея с конкретен проблем и очаквам помощ. Не лъжи. А за прогнозата да не говорим. То верно, че никой не знае на 100 % какво го очаква, но пък има и неща, дето просто няма начин да се случат... Мерси все пак, че погледна. Може просто тези дни да не съм в кондиция.  ;) забравих да подчертая, че няколко пъти ми спомена, как е много добре за мен да получа академично образование свързано с астрологията, и че при нея мога. Не просто "някакво си курсче" или да се обучавам сама в нас...

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5885 -: Юни 22, 2017, 03:16:58 am »
Мерси все пак, че погледна. Може просто тези дни да не съм в кондиция.  ;) забравих да подчертая, че няколко пъти ми спомена, как е много добре за мен да получа академично образование свързано с астрологията, и че при нея мога. Не просто "някакво си курсче" или да се обучавам сама в нас...
Ти сериозно ли? Академично образование по Астрология   :043: :043: :043:
Значи все пак правилно съм ти писала за самооценката, че е въздух пиод налягане, sorry

Ето как се представя в личния си сайт една академичка: "За онези, който не владеят този космичен език: "
 Не се научиха, че в множествено число е "които"  :-X

vermm

• Sr. Member
« Отговор #5886 -: Юни 22, 2017, 09:03:26 am »
Ти сериозно ли? Академично образование по Астрология   :043: :043: :043:
Значи все пак правилно съм ти писала за самооценката, че е въздух пиод налягане, sorry

Ето как се представя в личния си сайт една академичка: "За онези, който не владеят този космичен език: "
 Не се научиха, че в множествено число е "които"  :-X

Ааааа. Не ме четеш правилно. Това тя го каза. Аз нямам никакви такива болни амбиции. Според мен тя така си промотира курса. Усетих в нея вид манипулация. Разбираш ли? Та аз един хорар сама не мога да си направя. Мислиш ли, че ми пука за тъпата диплома. Исках да разбера нещо конкретно и затова отидох там. Ако имах толкова висока оценка за себе си, може би щях да се вържа! Щото една ли не по 9 дом това ми било излизало. Тоест, не само да се самообучавам ми и доплома да имам. Ама там трябва да си плащам 3 години! За мен това си беше целта й! Пълни глупости. Дано тоя път ме разбереш правилно  :58:
« Последна редакция: Юни 22, 2017, 09:08:21 am от vermm »

Happy58

• Гост
« Отговор #5887 -: Юни 22, 2017, 09:34:57 am »
Ааааа. Не ме четеш правилно. Това тя го каза. Аз нямам никакви такива болни амбиции. Според мен тя така си промотира курса. Усетих в нея вид манипулация. Разбираш ли? Та аз един хорар сама не мога да си направя. Мислиш ли, че ми пука за тъпата диплома. Исках да разбера нещо конкретно и затова отидох там. Ако имах толкова висока оценка за себе си, може би щях да се вържа! Щото една ли не по 9 дом това ми било излизало. Тоест, не само да се самообучавам ми и доплома да имам. Ама там трябва да си плащам 3 години! За мен това си беше целта й! Пълни глупости. Дано тоя път ме разбереш правилно  :58:

3 годишен е курса при Ралица Сърцанова ....

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #5888 -: Юни 22, 2017, 09:47:26 am »
Vermm, ако не ти идва отвътре да се занимаваш сериозно с астрология, не си губи времето и най–вече парите. Тия няколкогодишни курсове и семинари са за източване на пари, така лекторът си осигурява постоянен източник на доход. И те учат на основи, дъвче се едно и също. Дори на семинари за уж по–напреднали. Решила съм повече да не плащам за лаишки приказки, все пак не печатам тия пари.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

vermm

• Sr. Member
« Отговор #5889 -: Юни 22, 2017, 09:58:29 am »
И не мен така ми се струва...

vermm

• Sr. Member
« Отговор #5890 -: Юни 22, 2017, 10:00:44 am »
3 годишен е курса при Ралица Сърцанова ....
Може. Не съм запозната. Но аз бях при друга. Предпомитам да не споменавам имена.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #5891 -: Юни 22, 2017, 10:27:52 am »
Аз и друг път съм чувала от хора, ходили по консултации. Нямало значение градусовата разлика, нали Асцендентът оставал в същия знак, а У1 в същия дом. Де да беше толкова елементарна астрологията, ще им се на някои. Или просто не си дават зор, като видят абсолютен лаик насреща.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #5892 -: Юни 22, 2017, 10:42:20 am »
Те и много такива курсове се навъдиха. Разтягаме локуми до безкрай, години наред материал за лаици. И си пълним гушката. А преподавателят може да е добър, просто така е по–лесно. Тук у нас ако може от въздух да се печели, без никакви усилия, ще го направят.

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
« Отговор #5893 -: Юни 22, 2017, 10:44:14 am »
Прогнозата може да е вярна, но тя се отнася за друг човек - роден един час по-рано/по-късно.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #5894 -: Юни 22, 2017, 10:48:07 am »
През далечната 1995 година, когато всичко се смяташе на ръка, една известна /тогава/ варненска астроложка направи хороскоп на майка ми и сбърка корекцията за часова зона. И излезе карта с друг Асцендент, вкл. и ако се гледа с прецесия. Но те тогава за прецесия надали са чували. Обаче коригира картата жената, макар че услугата беше за без пари. А направената дългосрочна прогноза се сбъдна години по–късно.