Благодаря, Таис.
И аз съм на същото мнение по хорара. Но наистина не очаквах от него такова просташко поведение.
Десет дена ми се правеше на луд и след като му изпратих напомнящ мейл, се направи на изненадан, че парите са блокирани по сметката му, и ме пита дали случайно не съм му изпратила погрешни данни. По тази сметка доста клиенти ми нареждат плащания, дотук засечки не е имало. Включително и от чужбина. Да виждаш, че парите не се изпращат и да чакаш десет дена, докато получателят не те потърси!?
И след като в петък обеща да нареди сумата от друга негова сметка, пак нищо не пристигна. И днес не отговори на втория ми мейл. А става въпрос за наистина смешна двуцифрена сума.
Преди да ми възложи тази поръчка имаше друго запитване, за доста по–сериозен обем работа, което щеше да му струва няколко стотин лева. А аз щях да се разкатая от работа – при все това, че и сега не мога да вдигна глава от лаптопа от работа и кърша пръсти от претоварване.
За мое добро е станало – с дребна поръчка тествах коректността му. А можеше да ме завлече и с едра.