Бюджетите на училищата са делигирани и това дава големи правомощия на директорите, което ги превръща в еднолични търговци, а от общините не оказват контрол и остават нещата на самотек, защото има отчитане на всяко 3-месечие, което е основно само на хартия - фактури, а там нещата са винаги ок.
Според мен, това че те водят все още на трудов договор е възможно, макар и с доста въпросителни, защото много рискуват - може да бъдат подведени под съдебна отговорност (директорът и счетоводителят). Възможно е да те водят като външен лектор за ЧК, като заместващ учител по НП "Без свободен час", като помощник на учителя по Наредбата за ПО, има разни варианти...
Но кой може да докаже, че ти в действителност не си посещавала училището, ако си самоосигуряваща се или без работа и ако те "хванат" 10 учителя в тяхна защита, примерно?
За допълнително споразумение се изисква задължителен подпис, както и трябва да ти дадат копие на договора.
Аз на твое място също бих се допитала до адвокат и след Инспекцията по труда, когато съм по-наясно със ситуацията бих се отправила към РУО и МОН, за да им бутна реномето.