Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584473 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7812
Re: Общи хорари
« Отговор #6900 -: Август 11, 2018, 03:00:23 pm »
Лунарът сигурно трябва да бъде това:
Али,въпросът ти е до 1 месец,затова мисля,че трябва да направиш следващият лунар.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #6901 -: Август 11, 2018, 03:31:17 pm »
Аз не видях голяма разлика..
Али, слънцето трябва да е в лъв

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4632
« Отговор #6902 -: Август 15, 2018, 05:56:33 pm »
По кой дом се гледат евентуалните клиенти? Преди малко видях съобщение в пощата ми пуснато към 13 50 около обед от потенциална клиентка ,но аз отговорих едва сега и тя каза, че вече е поръчала. Но мен отново ме усъмни, че може нещо да не наред, както в случая с колието и фалшивата поръчка за моя сметка разноси .Не беше писано от профил на олх а от тел и моята оферта е малко по-скъпа от други при това с доставка съвсем се оскъпява, та се учудих, но и нещо в любезният стил на писане на отсрещната страна.. Построих хорар, защото ме зачовърка измама ли беше пак ..Последният аспект на Луната е каре с Марс в критичен  градус в мой 1 дом в хорара

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #6903 -: Август 15, 2018, 05:57:35 pm »
Обикновено по 7 дом.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Ребека

• Hero Member
« Отговор #6904 -: Август 15, 2018, 05:59:27 pm »
В 7ми е Меркурий в квадрат с Юпитер  :017: Луната е у1 тогава и на изтърваната клиентка ако въобще е жена и е изтървана защото май в олх са се развихрили доста нечистоплътни създания
« Последна редакция: Август 15, 2018, 06:01:45 pm от Ребека »

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #6905 -: Август 15, 2018, 06:06:25 pm »
Добре де, тия нечистоплътни създания като си поръчат нещо, нали не очакват благотворителност? Когато доставката е по куриер, има опция за преглед и тогава се заплаща или се връща стоката. Или в случая говориш за поръчана, но непотърсена пратка? Изчакай малко, може да се тутка и да не е отишла веднага да я вземе. Колко време престоява в куриерския офис?

Ребека

• Hero Member
« Отговор #6906 -: Август 15, 2018, 06:13:44 pm »
Не ,не съм изпратила нищо , тя писа че си е поръчала вече .Само че и да не беше, щях да искам някакво потвърждение по тел ,което пак не е гаранция.. Има хора чисто луди, други пък с криворазбрано разбиране за конкуренция и саморазправа с конкуренти. Ако не си вземат потърсят пратката може да платиш доставка в 2 посоки +такса за престой в офиса .

maimunka365

• Hero Member
  • Публикации: 998
« Отговор #6907 -: Август 17, 2018, 05:54:10 pm »
Относно обичта към родителите, донякъде ми звучи правдоподобно. Лично аз съм имала много нерви и проблеми във връзката си, заради моите майка и баща. Какти и партньорът ми, заради неговите. След време осъзнах, че те вече не са виновни за моите грешки, достатъчно голям човек съм. Поех отговорност, но понякога си изпускам нервите и това е нещо, с което не се гордея. Иска се много сила, за да простиш!
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг

WhiteRose

• Full Member
  • Публикации: 213
« Отговор #6908 -: Август 25, 2018, 05:47:39 pm »
По този хорар, братовчед ми (първи братовчед от страната на баща ми) ядосан или обиден ли ми  е за нещо?

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6909 -: Август 25, 2018, 07:28:20 pm »
По този хорар, братовчед ми (първи братовчед от страната на баща ми) ядосан или обиден ли ми  е за нещо?
Луната е без курс, няма какво повече да се случи.
Като назован по име, Луната го представя и е в негов 8д, свързан с наследство, чуждите пари ( в случая твоите), кредити, дългове- може това да са темите, които вълнуват

Svetoslava

• Newbie
  • *
  • Публикации: 34
« Отговор #6910 -: Август 26, 2018, 05:09:20 pm »
Здравейте, има един въпрос, който ме вълнува от години. Мъжът ми назован по име, има ли някаква макар и далечна кръвна връзка с някой от осиновителите му? И ако да, по майчина или бащина линия? Осиновен е още, като бебе, ако трябва още информация съм готова да кажа каквото знам. Незнам защо, но откакто разбрах за това имам едно такова чувство и съмнение. Два дни гледах картата, но се оплетох, а и съм пристрастна в случая и ви моля за помощ. Предварително благодаря.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #6911 -: Август 26, 2018, 07:00:28 pm »
Мъжът ми назован по име, има ли някаква макар и далечна кръвна връзка с някой от осиновителите му? И ако да, по майчина или бащина линия?

Много сложен хорар и се притеснявам да не те объркам.
Час на Марс, управлява Асцендента и питащия.

Щом питаш за съпруга, при това назован по име, ще разгледам по 7 дом. Има случаи, когато се разглежда директно по първи.
В неговия производен 4 дом търсим указания за бащата – К4 в Лъв, Слънце в Дева. Рецепция по падение с Венера – сигнификатора на квезита /съпруга/. Само се чудя осиновителите как да ги разгледам – реално те изпълняват роля и функции на родители. Тогава бих предположила, че липсва кръвна връзка с осиновителя, заместващ биологичния баща. В четвъртия му дом има интерсептиран знак /Дева/, при което има и рецепция между Слънцето и Меркурий по управление. Друг мъж е иззел функциите на биологичния баща. Тук не намирам указания за кръвна връзка. В традиционната астрология обаче се гледа по пълнознакова система, интерсептирани знаци не се броят. Затова Слънцето е управител на неговия родител от мъжки пол.

Знакът на ИЦ бележи производния 10ти дом на съпруга ти /майчина фигура/. Негов управител е Сатурн – с есенция, но ретрограден, съответно се изявява като зъл малефик. Луната, като косигнификатор на въпроса, е под Сатурн /неин диспозитор/. Сигнификаторът на квезита е в знака на екзалтация на Сатурн, а Сатурн го приема по триплицитет. Обаче са в знакова квадратура, която е разходяща, т.е. това показва нещо от миналото, което вече се е случило някога. Това по-скоро предполагало връзка по майчина линия, но може да бъде и някаква приемственост между жени. Да речем, осиновителката да е познавала биологичната майка /или е разполагала с някаква информация за нея/, но да не познава бащата на детето /или в досието в графата "баща" да е имало празноти/. Възможно е да е бил дете на самотна майка от неизвестен баща, т.е. без припознаване от страна на биологичния баща. Ретроградността на нейния сигнификатор също говори за отказ, излизане от ситуацията /в отношенията с детето/. Около биологичната майка може да е имало и някакви компрометиращи обстоятелства. При всички положения в роднинския ви кръг има обстоятелства, за които и на двама ви не е известно, пазят се в тайна от по-възрастните жени в семейството /Луната е под Сатурн/. Луната, като естествен сигнификатор на въпроса, е направила съвпад с Кету, при това се намира във фиксиран знак и кадентен знак. Опозицията с Меркурий и последвалата квадратура с Юпитер пречат на сходящия тригон с Венера /сигнификатора на квезита/ да се прояви. Според мен няма скоро да научите истината. Може да чуете само откъслечни факти – изопачени и с недомлъвки. И часовият управител е ретро малефик – не е ок за въпроса.

---
Да добавя, сетих се за още нещо по хорара.
Според мен биологичната майка е била по-афектирана, когато се е отказвала от детето. Биологичният баща или не се е интересувал, или е изиграл второстепенна роля. Рецепцията между сигнификатора на квезита и сигнификатора на бащата по-скоро говори за незаинтересованост.

« Последна редакция: Август 26, 2018, 08:09:12 pm от Lilla »

Ka16

• Newbie
  • *
  • Публикации: 28
« Отговор #6912 -: Август 27, 2018, 09:56:19 am »
Здравейте ,може ли помощ по този хорар.
Да купя ли тази кола е въпросът.

Преди бях питала пак и тогава се отказах,сега се чудя над друга.
Благодаря  :)

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #6913 -: Август 27, 2018, 10:12:03 am »
По принцип хорарен въпрос не се задава по този начин "Да направя ли...?". Ако гледаме дали ще купиш колата и въпросната кола разглеждаме по 7 дом, то между У1 и У7 предстои квадрат, Луната ще направи квадрат с У1 и опозиция с У7, така че малко вероятно да я купиш.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #6914 -: Август 27, 2018, 10:40:41 am »
Здравейте ,може ли помощ по този хорар.
Да купя ли тази кола е въпросът.

Преди бях питала пак и тогава се отказах,сега се чудя над друга.
Благодаря  :)
Не.Притежания по 2 дом,кола пи 3 , управителите на тези домове ретроградни,не добре поставени.Меркурий и Марс като сигнификатори на автомобили не са добре поставени.