Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584488 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7812
Re: Общи хорари
« Отговор #7035 -: Ноември 13, 2018, 03:16:23 pm »
Не,не е излъгала.Жената е казала това,което вижда.Колко е достоверно,това е друг въпрос.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #7036 -: Ноември 13, 2018, 03:24:23 pm »
Днес баща ми е ходил при някаква жена, която уж има гадателски способности и гледала на някакво конусче. Та тя му казала, че брат ми е жив и е във Виена и че непознат за наш човек го използва там, за да му рисува. Казала му също, че ще го видим след около 2 години. Въпросът ми е: въпросната жена X излъгала ли е баща ми, че вижда всичко това? Интересно, с-рът ѝ е в заточение, обаче в моя 1 дом, а аз никога не съм я виждал.  :017:
Луната е извършила квадрат с у1 на баща ти и неин у3 в 3д, а ще направи последен аспект квадрат с уран в 1д на брат ти, не че лъже, просто не познава и говори наизуст, колкото да изкара някой лев

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #7037 -: Ноември 13, 2018, 06:07:45 pm »
Благодаря ви много, Акрукс и Сафо!

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7812
« Отговор #7038 -: Ноември 19, 2018, 08:34:59 pm »
Ще се срещна ли/запозная с Х,назована по име,до 1година?
ОВ по моя хорар.Обади се подставено лице ,но аз вдигам вече телефона и се наложи да я консултирам :012:Записах и час (въобще не става въпрос за астрология),но ММ се обади по-късно да я отреже.Засега е това,естествено ще има продължение с тази екзалтирала Луна на к9 мое,к3 нейно сх.тригон Венера.По хорара Венера у3 за Х,след 3 ед.време влиза в скорпион и прави точен тригон с Марс у3 за мен.

yasna

• Newbie
  • *
  • Публикации: 15
« Отговор #7039 -: Ноември 21, 2018, 12:14:56 pm »
Здравейте, чудя се " Ще празнуваме ли заедно с Х./приятеля ми/ в  новогодишната нощ? Винаги сме празнували със семейството на брат му и приятели, но от известно време брат му нещо го дразня май и избягва да се срещаме. А не смея да подхвана още темата и реших първо вас да питам. ::) Благодаря ви предварително.

akruks

• Hero Member
« Отговор #7040 -: Ноември 21, 2018, 03:03:54 pm »
Здравейте, чудя се " Ще празнуваме ли заедно с Х./приятеля ми/ в  новогодишната нощ?
да

Samoella

• Full Member
  • Публикации: 108
« Отговор #7041 -: Ноември 21, 2018, 08:23:52 pm »
Здравейте, бих искала да задам следния въпрос:
,,Ще се съберем ли отново с И.?"

Veselin

• Hero Member
« Отговор #7042 -: Ноември 21, 2018, 10:41:16 pm »
И. наистина ли е в Рио де Жанейро сега или си е в Пловдив? Той е републикански шампион по даунхил и един познат, който от тази вечер е в Пловдив и казва, че му е приятел, обеща да ме запознае утре с него (възможно е да ме лъже, понеже аз на няколко пъти му казах, че в мокро време не ми се излиза и бих излязъл само, ако и И дойде с нас, а този мой познат настоява много, иска да види новото ми колело), обаче видях в профила на И във фейсбук, че се е отбелязал, че в момента е в Рио. Объркващото в хорарната карта, че У4 и У9 за И е един и същ с-р, Венера, а моят познат (не сме приятели) не знам по кой дом да го гледам също, за да разбера дали ме е излъгал за И.

akruks

• Hero Member
« Отговор #7043 -: Ноември 21, 2018, 11:15:31 pm »
И. наистина ли е в Рио де Жанейро сега или си е в Пловдив?
 обаче видях в профила на И във фейсбук, че се е отбелязал, че в момента е в Рио.
в Пловдив е И. - Марс У4 за теб в негов 1д в разходящ секстил с Луната , в сходящ секстил с негов У1 Сатурн
не се връзвай на отбелязвания във фейса, че аз съм била в Мадрид и се отбелязвах на снимки от бг, че съм тук, за да не разберат, че майка е сама, а после си бях тук, а  се отбелязвах на снимки с мъжа ми, че съм при него, и също ми се бяха вързали племенниците, които очаквах, че ми следят профила- веднага племенника пратил сестра си да проси пари от майка, лека ѝ пръст

Veselin

• Hero Member
« Отговор #7044 -: Ноември 21, 2018, 11:19:59 pm »
Благодаря ти много, Акрукс!  :-*
Въобще не ми беше хрумнало да гледам и моя У4, нали сме от един и същи град.

Aquarius

• Full Member
  • Публикации: 237
« Отговор #7045 -: Ноември 23, 2018, 03:59:05 pm »
Наближава да завърша 12 клас. Ще съжалявам ли ако не отида на бала?

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4632
« Отговор #7046 -: Ноември 23, 2018, 04:09:54 pm »
Нищо няма да загубиш, освен ако не си падаш по циганията и тежкия махмурлук ..Конфликти с кофти съученици ли имаш, открити врагове?

akruks

• Hero Member
« Отговор #7047 -: Ноември 23, 2018, 04:23:47 pm »
Наближава да завърша 12 клас. Ще съжалявам ли ако не отида на бала?
След време ще съжаляваш със сигурност. То вярно, че баловете са панаир на суетата (не само при нас, като гледам филмите), но е нещо, което се случва веднъж в живота и не си струва заради един (или няколко) човек/а да не изживееш този момент.

Aquarius

• Full Member
  • Публикации: 237
« Отговор #7048 -: Ноември 23, 2018, 04:43:00 pm »
Не, просто отношенията ми с класа ми са напълно неутрални и се съмнявам, че това гимназиално преживяване ще ми липсва. Не обичам циганията и знам, че няма да ми е толкова забавно колкото на другите. Мисля, че единственото, за което бих съжалявала е, че ще съм пропуснала единствения си шанс да се почувствам по-красива от обикновено. До сега винаги съм чакала този момент с нетърпение, за да се видя в рокля и нагласена, а сега изведнъж започнах да се съмнявам, че ще си заслужава парите. Знам, че цялото това нещо с разкрасяването е пълна суета, но никога не съм била уверена във външния си вид, и все си въобразявам, че ако се видя разкрасена ще се чувствам по-значима. Все едно да си докажа, че и аз мога да изглеждам като холивудските актриси. Знам, че звучи доста глупаво.
« Последна редакция: Ноември 23, 2018, 04:51:02 pm от Aquarius »

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4632
« Отговор #7049 -: Ноември 23, 2018, 04:56:32 pm »
Е тогава отиди, но не е нужно да се гримираш само за олигофренската, прави го всеки ден и отделно работи върху себеутвърждението и себеуважението .