Ще имам ли някакви проблеми на новата работа?
Мисля, че на този етап си изпълнен със съмнения и това може да пречи на обективната оценка.
Луната тук е в ъглов дом, тематично свързана с въпроса и няма неблагоприятни аспекти.
Въпреки това мисля, че ще ти е нужно време за адаптация, докато не се избистрят някои моменти.
От гледна точка на заплащането и аз мисля, че няма да имаш проблеми. Но може да не си удовлетворен от някои организационни моменти в това дружество/обект. С колегите ще са нужни компромиси, за да се избегнат някои разногласия. Подчинени предполагам, че няма да имаш? С по-нисшестоящи би могъл да имаш неразбирателство (те винаги създават най-много проблеми). Мисля, че тази част от щата във въпросния обект не е представена много добре. Ако приемем Слънцето за естествен сигнификатор на ръководството, би могъл да спечелиш шефското благоразположение, но ще трябва да се постараеш.
ПП. Обаче в този хорар Слънцето е часови управител, а Меркурий е изгорен от него. Доколко е функционален такъв сигнификатор - не мога да кажа. В случая Меркурий е много важен - управлява и питащия, и неговата кариера. Но може би просто говори за някаква неяснота на този етап - ретрограден и изгорен сигнификатор в 12 дом, където не вижда Асцендента.