Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584616 пъти)

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
Re: Общи хорари
« Отговор #7170 -: Януари 28, 2019, 09:24:35 pm »
Светът не се върти около теб, не смятай себе си за толкова специален, че някой да има мерак да ангажира енергията си да се занимава да има специално отношение като те мрази или иска ти разваля колелото.  ;)
Управителят на Луната, като  сигнификатор, идва от сходящ квадрат с Нептун.
Преди около половин час имаше голямо думкане на входната врата, звънене  и викове: "Веселине, покажи се!" и така известно време. Не се показах, и ако не беше спряло, щях да викна полиция и все още съм в готовност.  :lol_hitting: :lol_hitting: :lol_hitting: :lol_hitting: :lol_hitting: :lol_hitting:

fortunades

• Hero Member
  • Публикации: 823
« Отговор #7171 -: Февруари 07, 2019, 08:49:51 pm »
Здравейте,
Имаме покана от кумът ни да отидем за Великден до Лондон, обаче в тяхната къща няма място и ще трябва да спим в хотел. Обаче нещо от няколко дни търсим евтини хотели, да са близо и до метростанция, но нещо не можем да намерим. И се зачудих дали ще ходим изобщо.
Зададох въпроса ще пътуваме ли за Лондон за Великден?
Пускам картата, ще се радвам да ме насочите.
« Последна редакция: Февруари 07, 2019, 09:01:19 pm от fortunades »
Реалността е просто една прекалено упорита илюзия.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7814
« Отговор #7172 -: Февруари 08, 2019, 07:11:09 am »
Луда ли съм?Ще прекарам ли живота си в лудница?
Всякакви мнения приемам ,ще съм благодарна на всеки.

Radost

• Sr. Member
  • Публикации: 475
« Отговор #7173 -: Февруари 08, 2019, 11:20:07 am »
Нищо ти няма.  :) Не си за лудницата.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #7174 -: Февруари 08, 2019, 12:07:33 pm »
Нищо ти няма.  :) Не си за лудницата.
Радост Благодаря! Дано.Въпросът ми се появи в главата спонтанно миналата вечер и запомних часа,не посмях да го погледна веднага и направих картата тази сутрин.
В хорара много ясно се виждат тайните при партньора,освен това скоро разбрахме,че племенникът (на брат ми дете)е наркозависим.

Radost

• Sr. Member
  • Публикации: 475
« Отговор #7175 -: Февруари 08, 2019, 12:30:28 pm »
Радост Благодаря! Дано.Въпросът ми се появи в главата спонтанно миналата вечер и запомних часа,не посмях да го погледна веднага и направих картата тази сутрин.
В хорара много ясно се виждат тайните при партньора,освен това скоро разбрахме,че племенникът (на брат ми дете)е наркозависим.
Не съм сигурна за това отложено построяване на карта. Дано племенника се оправи.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #7176 -: Февруари 08, 2019, 02:14:28 pm »
Здравейте,
Имаме покана от кумът ни да отидем за Великден до Лондон, обаче в тяхната къща няма място и ще трябва да спим в хотел. Обаче нещо от няколко дни търсим евтини хотели, да са близо и до метростанция, но нещо не можем да намерим. И се зачудих дали ще ходим изобщо.
Зададох въпроса ще пътуваме ли за Лондон за Великден?
Пускам картата, ще се радвам да ме насочите.
има възможност да отидете, а който ви кани да му мисли настаняването
няма ли там апартаменти под наем за час/ден/нощувка/и, както при нас , а и в Мадрид в нашия вход има такъв- 30€ е нощувката, това е на центъра на града

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #7177 -: Февруари 08, 2019, 02:23:46 pm »
  У1 в 6д и разходящ съвпад с у12- била си разстроена душевно от неща, свързани с миналото, но Мерка вече се отдалечава от Слънцето и нещата ще се успокоят, ще влезеш в релсите на ежедневието
Меркурий У1 в разходящ хармоничен аспект с Юпитер у4  в 4д- ще останеш в дома си, където ти е мястото (то в лудниците не прибират лудите, та какво остава за здравите, няма пари за тези болници)

Сафо

• Hero Member
« Отговор #7178 -: Февруари 08, 2019, 03:38:13 pm »
Акрукс Благодаря!Имах някакви съмнения относно себе си в последните 2 години.

fortunades

• Hero Member
« Отговор #7179 -: Февруари 08, 2019, 04:51:19 pm »
няма ли там апартаменти под наем за час/ден/нощувка/и, както при нас , а и в Мадрид в нашия вход има такъв- 30€ е нощувката, това е на центъра на града
akruks,
те се преместиха в по-голяма къща, само че след НГ отидоха там брата на жената на кумът ни и приятелката му. И уж се бяхме разбрали да им отидем на гости по Великден още на тяхната сватба, но виж какво стана...
Има обаче са егани космическите цени. Няма да минем с 30евро, а с по 150лева на вечер....
Ще търсим, защото много ми се ходи.

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1940
« Отговор #7180 -: Февруари 09, 2019, 03:59:27 am »

Лудите никога не задават такива въпроси... Горе главата, добре си :-*

Сафо

• Hero Member
« Отговор #7181 -: Февруари 10, 2019, 06:02:16 am »
Романтика Благодаря! :38:

fortunades

• Hero Member
« Отговор #7182 -: Февруари 10, 2019, 11:48:13 am »
akruks,
Купихме си билети, намерихме евтини за 330лева + 530лева хотел за 4 нощувки+с баня, сешоар, тоалетни принадлежности, даже има и електрическа кана, в центъра на Лондон! Ако знаеш какви хотели има, ужасни са, а искат егати цените. И в крайна сметка съм много щастлива и доволна, защото ще обикаляме пеш. Само трансфера от летището до хотела, ще ни бъде малко зор, че ще кацнем в 23.30ч, но не е проблем. Тъкмо няма да се бутаме много в лудницата.  :08:

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #7183 -: Февруари 12, 2019, 09:31:50 am »
Каквото и да кажем по картата, с този Нептун в 7 дом по-скоро може грешно да я разтълкуваме.
Дори някой да ти е правил магии, ти самата имаш свободната воля да решиш с кого да бъдеш.

Таис

• Full Member
  • Публикации: 207
« Отговор #7184 -: Февруари 12, 2019, 11:23:03 am »
Ом, този мъж не ти е правил магии! :)