Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584622 пъти)

tagetes

• Sr. Member
  • Публикации: 470
Re: Общи хорари
« Отговор #7245 -: Април 17, 2019, 11:36:00 am »
Да се обоснова - гледам трети и девети дом, управителните им, Меркурий, Юпитер, Венера. Виж Меркурий какви кофти аспекти прави особено с Луната . Разум с емоции. Може да има уплах много, стрес, да не изложиш информацията добре.
Бъдещето трябва да бъде прекрасно

HappyFish

• Newbie
  • *
  • Публикации: 11
« Отговор #7246 -: Април 17, 2019, 12:24:21 pm »
Здравейте!
С партнъора ми си мислим за детенце, дали ще ни се случи това щастие тази година?
Въпросът ми точно беше: ще забременея ли тази година?
Благодаря ви много!

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #7247 -: Април 17, 2019, 12:36:33 pm »
Здравейте!
С партнъора ми си мислим за детенце, дали ще ни се случи това щастие тази година?
Въпросът ми точно беше: ще забременея ли тази година?
Благодаря ви много!
Има отделна тема за бременност и раждане на дете, където се разглеждат рождените карти с прогресия, дирекция, соларна революция, тъй като тази тема не е подходяща за хорарен въпрос, а и картата ти към въпроса не е такава, каквато трябва да бъде.

HappyFish

• Newbie
  • *
« Отговор #7248 -: Април 17, 2019, 12:39:34 pm »
Извинете!

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1940
« Отговор #7249 -: Април 18, 2019, 12:10:48 am »
Здравейте,

След като сама не се махам от въпросната ми работа, изпитанията ми там не спират.... Този път съм призована като свидетел по едно дело, нямам пряко отношение по казуса, но се интересувам -
"Какво ще е развитието по делото за мен и ще се наложи ли да напусна работа или ще ме отстранят?"

Благодаря!

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7814
« Отговор #7250 -: Април 18, 2019, 07:04:08 am »
Предстои ми изпит през месец май... Ще го издържа ли успешно? час-08:51
Луната у3 дом в сх.опозиция Меркурий у1 и сигн.на изпити.Дотук отг.-Не.Но,Меркурий ще сменя знак,от риби ще премине в овен,в заимна рецепция Марс на ац.Сатурн силен на к9.Отговорът ми е ДА.Моля да дадеш обратна връзка.На скоро точно обсъждахме тези последни градуси на планети как действат.Северен възел на к3,което също е помощ.

akruks

• Hero Member
« Отговор #7251 -: Април 18, 2019, 02:04:19 pm »
Здравейте,

След като сама не се махам от въпросната ми работа, изпитанията ми там не спират.... Този път съм призована като свидетел по едно дело, нямам пряко отношение по казуса, но се интересувам -
"Какво ще е развитието по делото за мен и ще се наложи ли да напусна работа или ще ме отстранят?"

Благодаря!
Развитието на делото за теб няма да е фатално, дори в извесетн смисъл ще е благоприятно, а що се отнася до работата- там може да има някакви промени, да имаш противопоставяне с ръководството, но до напускане няма да се стигне.

Amurche

• Newbie
  • *
« Отговор #7252 -: Април 18, 2019, 02:11:58 pm »
Луната у3 дом в сх.опозиция Меркурий у1 и сигн.на изпити.Дотук отг.-Не.Но,Меркурий ще сменя знак,от риби ще премине в овен,в заимна рецепция Марс на ац.Сатурн силен на к9.Отговорът ми е ДА.Моля да дадеш обратна връзка.На скоро точно обсъждахме тези последни градуси на планети как действат.Северен възел на к3,което също е помощ.

Благодаря ви!
Изпита ми е на 16 и 17 май... Надявам се наистина да мине успешно. Ще ви кажа как е приключило всичко.

akruks

• Hero Member
« Отговор #7253 -: Април 18, 2019, 02:24:42 pm »
Предстои ми изпит през месец май... Ще го издържа ли успешно? час-08:51
Луната е без курс, извършила е вече последния си аспект- опозиция с Венера, повече не предстои да има аспекти.
Не пише за първи път ли ще се явиш на този изпит, с какво е свързан, нужни са тези подробности, за да се определи точен сигнификатор, а с това и точен отговор.

Amurche

• Newbie
  • *
« Отговор #7254 -: Април 18, 2019, 03:05:54 pm »
Луната е без курс, извършила е вече последния си аспект- опозиция с Венера, повече не предстои да има аспекти.
Не пише за първи път ли ще се явиш на този изпит, с какво е свързан, нужни са тези подробности, за да се определи точен сигнификатор, а с това и точен отговор.

Ще се явя за втори път. Изпта е свързан с медицина- Ендокринология.

akruks

• Hero Member
« Отговор #7255 -: Април 18, 2019, 07:01:01 pm »
В такъв случай не трябва ли да се погледне и Нептун, както и Луна-Рак - най-голямата жлеза панкреаса не е ли под влиянието на Рак?  - колеги?
Щитовидната жлеза (на латински: glandula thyroidea) е най-голямата ендокринна (с вътрешна секреция) при възрастните. Намира се под знака Телец с управител Венера.

Колкото до нейната карта- Меркурий У1, У5 (второ явяване е по 5д) е в самия край на знака, Луната в 5д е без курс, колкото и да искам не мога да дам категоричен положителен отговор. Най-добре е да седне и учи, вместо да си губи времето с питанки.

akruks

• Hero Member
« Отговор #7256 -: Април 18, 2019, 07:54:15 pm »
akruks, днес четох статия, в която черния дроб е описан, като най-големият орган. За такъв обаче често се споменава кожата. Относителни са нещата, пациент с уголемено сърце може природната му помпичка да е най-големият атрибут. Черният :party0036: дроб също отделя хормони и ензими, ако и него го сложим в стартовия състав, той ще бъде първи.
Говорим за жлези с вътрешна сексреция, които са предмет на изучаване в Ендокринология, сред тях най-голяма и главна е щитовидната.
Жлези с вътрешна секреция са хипоталамуса, хипофизната жлеза, епифизата, щитовидната жлеза, околощитовидните жлези, надбъбречните жлези. Отделни участъци от задстомашната жлеза (Лангерхансови острови) и половите жлези (сертолиеви клетки, лайдигови клетки, гранулозни клетки) функционират като жлези с вътрешна секреция. Някои органи като стомах, дванадесетопръстник, черен дроб, бъбрек, плацента, матка, кожа, сърце, костен мозък и мастна тъкан имат добавъчна ендокринна активност.

petra

• Newbie
  • *
  • Публикации: 14
« Отговор #7257 -: Април 22, 2019, 02:46:33 pm »
Д. ще ме покани ли на рожден ден?  :017: Точно на Великден е, и се чудя да избирам ли подарък, че е и "претенция" ::) А ми е неудобно да го питам.
Благодаря Ви

akruks

• Hero Member
« Отговор #7258 -: Април 22, 2019, 03:18:19 pm »
Д. ще ме покани ли на рожден ден?  :017: Точно на Великден е, и се чудя да избирам ли подарък, че е и "претенция" ::) А ми е неудобно да го питам.
Благодаря Ви
Мисля, че ще те покани, тъй че се подготви с подарък

petra

• Newbie
  • *
  • Публикации: 14
« Отговор #7259 -: Април 22, 2019, 03:31:10 pm »
Блгодаря, akruks. :)